Мотивацията - ключът към ефективната работа и пълноценния живот
Кандидатстване

Мотивацията – ключът към ефективната работа и пълноценния живот


Георги Малчев и лекция за мотивацията с 9Academy

Живеем в сложен свят. Свят, в който всеки ден трябва да взимаме множество (и понякога трудни) решения. Често се случва да се изгубим в динамиката на това иначе вълнуващо време. Има обаче един ценен актив във всеки един от нас, който е жизненоважно никога да не губим.

Това е мотивацията. Именно тя ще бъде темата на едно от следващите събития, организирани от 9Academy.

По темата “мотивация” има изключително много мнения, практики и обучения. Лекторът в нашето събитие обаче е доказал себе си не само като водещ лидер в сферата си, но и като успешен мотиватор в различни направления от своя живот.

Човекът, живеещ с мисията да бъде за пример, е Георги Малчев – съосновател и управляващ партньор в Xplora – агенция за дигитален маркетинг.

Вижте повече: Георги Малчев, или колко е важно да имаш принципи

Георги Малчев е един от лекторите в нашата Академия, но освен това е и преподавател по маркетинг, комуникации и реклама в Нов Български Университет, както и дигитален маркетинг в Softuni Digital, УНСС и ВМБУ. Основател е и на фондация “Предай нататък”, чрез която, заедно с Ваня Ананиева и много други хора за пример, помага на различни каузи и хора в нужда в България. В личния си блог  malchev.net, той не спира да помага на всеки, желаещ да черпи от опита и знанието му. Именно там представя приложими принципи, подходи и много конкретни примери за успех – както в бизнеса, така и в личния живот.

Вижте повече: БързаРеакция с Георги Малчев: COVID-19 eфектът върху дигиталния маркетинг

Темата е “Мотивацията – как да мотивираме себе си и другите”, а по време на лекцията си Георги Малчев ще докаже важността на навиците и ще ни даде практически насоки как да създадем правилни такива.

Какво да правим, ако сме стресирани и нещата изглеждат крайно зле и къде да търсим положителни емоции са други ключови теми в събитието. А колко важно е да бъдеш за пример и как да мотивираме останалите ще научите именно, ако участвате в “Мотивацията – как да мотивираме себе си и другите”

Събитието ще се проведе онлайн на 10 март от 19:00ч. За да участвате, трябва да се регистрирате безплатно предварително ето тук.

Още по темата може да следите в нашата фейсбук страница и в този линк към събитието. Очакваме Ви и нямаме търпение заедно с Георги Малчев да открием мотивацията си за един по-добър и по-пълноценен живот. Любим негов цитат е “Едно е да го искаш, друго – да го можеш, а трето и четвърто – да го направиш”.

Кандидатстването за Сезон 8 на 9Academy вече е отворено! Кандидатствай до 22 март и се включи в най-цялостната програма за професионално и личностно развитие в България.

Автор: Кристина Димова


Новини