Георги Малчев - 9Academy
Кандидатстване

Георги Малчев


Георги Малчев 1

Георги Малчев е добър пример за това как можеш да събираш професионален опит в различни сфери, без да се отдалечаваш от целите си. Работил е като журналист, държавен служител и директор дирекция в Министерството на икономиката, бизнес консултант, оперативен мениджър. Както той самият споделя: „Общата нишка винаги беше маркетинг и комуникации“.

Той е бил почти пет години съдружник в агенция за визуална и интернет комуникация ilyan.com. След това става Директор „Дигитален маркетинг“ в Mtel.

През 2015 г. заедно с неговите партньори Иван Пантелеев, бивш акаунт директор в Despark и мениджър „Връзки с клиенти“ в Ilyan.com, и Александър Марков, който се е грижил за пърформънс маркетинга на Mtel и „Студио Модерна“, основават агенция за дигитален маркетинг Xplora. Компанията се развива изключително бързо и скоро се утвърждава на пазара като лидер в предлагането на стратегически и концептуални решения в дигиталната среда, пърфомънс маркетинга и изпълнението на цялостни кампании.

Георги Малчев обича да работи с хора и за него това е изключително важно, поради тази причина често можете да го срещнете като обучител на различни семинари. Благодарение на дългогодишния си опит в сферата на маркетинга, бизнес консултациите, стратегическото развитие и оперативно управление на компании той се превръща в един от важните бизнес експерти в България.

Георги Малчев води и личен сайт https://malchev.net, в който представя приложими принципи и подходи, както и много конкретни примери – както за бизнеса, така и за личния живот. Сайтът получи първо място в гласуването на публиката и второ място в гласуването на журито за Сайт на годината 2019.

Георги Малчев е ментор на стартъпи към Eleven, Endeavor, Founder Institute. Съдружник в стартъп, финансиран в batch 3 на Eleven. Наслаждава се да преподава и така да предава нататък – преподава маркетинг, комуникации и реклама в Нов Български Университет, както и дигитален маркетинг в Softuni Digital, УНСС и ВМБУ.

„Много по-важно за партньорите ти е с какво може да им помогнеш и препоръката от други клиенти, а не сертификатите и наградите, които имаш“ – споделя Георги Малчев в интервю за SocialEvo.net.

Обучения

Стратегически маркетинг

декември 2021

Това обучение дава основите на стратегическия поглед върху маркетинга и насоките за вашите успешни маркетингови стратегии.

Лекторът ще ви каже кои са основните предизвикателства в маркетинга, кои са основните грешки и кои са моделите, без които не може да съществува маркетингът.
Георги Малчев ни запознава с концепцията “Какво правят хора като мен”, бриф документа и моделите “5-те А”, “Empathy Map Canvas” и модела на микромоментите.

Ефективен онлайн маркетинг във Facebook

февруари 2014

Това обучение беше част от програмата на модул Маркетинг в Сезон 1 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Януари 2014 – Юни 2014.

Дигитален маркетинг

декември 2015

Това обучение беше част от програмата на модул Маркетинг в Сезон 3 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2015 – Април 2016.

Дигитален маркетинг

ноември 2016

Това обучение беше част от програмата на модул Маркетинг в Сезон 4 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Октомври 2016 – Април 2017.