И тук, и там можеш да откриеш своето ново Buddy: Тук-Там представя своята менторска програма
Кандидатстване

И тук, и там можеш да откриеш своето ново buddy: Тук-Там представя своята менторска програма


тук-там buddy

Да създаваш и развиваш професионални връзки е едно от най-ценните неща в индивидуалното кариерно развитие на всеки от нас. От Тук-Там знаят, че периодът между университет и първа работа може да бъде предизвикателен. Те също разбират важността да имаш връзки с хора, които вече са преминали този път. Особено за българите по света, които търсят начин да останат свързани с родината.

Именно затова от организацията създават платформата Тук-Там Buddy

Buddy е глобална онлайн мрежа, чиято цел е да свързва професионалисти от различни сфери с други такива. Обмяната на ценни съвети, опит, приятелство и подкрепа са в сърцевината на платформата, като нейните участници могат да създават връзки на глобално ниво. 

В Buddy ще имате възможността да се свържете с други българи от целия свят, които искат да видят как успявате. От тях ще можете да получите информация и съвети през призмата на техния професионален път. Твоето ново Buddy от платформата дори ще може да ти помогне в търсенето на точната за теб първа работа или стаж. 

Участниците в Buddy са хора от многообразни сектори като ИТ, маркетинг, медии, икономика, финанси. Също така, това са хора, които са завършили твоята специалност и са вече наясно как да превърнат дипломата в успешна кариера. 
Без значение дали се намирате в България, или на друга точка на земното кълбо, Тук-Там ще успее да открие вашето Buddy в страни като Германия, Франция, Австрия, Нидерландия, Обединеното Кралство, САЩ, Испания, Италия и още много.

Независимо дали търсите или предлагате подкрепа, регистрацията в платформата Buddy е бърза и лесна – само на няколко клика разстояние. Така че какво чакаш? Открий своето Buddy още днес и заедно направете първите стъпки в твоето професионално развитие.

За още новини и възможности, свързани с предприемаческата екосистема у нас, ни последвайте във FacebookLinkedin и Instagram ще откриете всичко ново около него и обученията, които сме включили в това издание. Не забравяйте да следите и нашия блог за всичко ново както около нас, така и около нашите приятели и партньори.


Блог