По-добри дни идват: Национални дни на кариерата 2023
Кандидатстване

По-добри дни идват: Национални дни на кариерата 2023


национални дни на кариерата 2023

Бизнесът не трябва да спира, а хората са неговия двигател! 

С това изречение Национални дни на кариерата 2023 се завръща за поредна, двадесет и втора година, като за организацията отново ще се погрижи Job Tiger.

Благодарение на събитието вече над 53 000 човека успяха да намерят светлината в своя кариерен път. Визията на JobTiger е да създава свят, изпълнен с целеустремени и вдъхновени хора, за които работата е не само средство за препитание, а и основен фактор за щастлив и пълноценен живот.

Като най-голямото кариерно изложение в страната, събитието ще даде възможност за живи срещи между работодателите и търсещите работа в 6 академични града в страната. Провеждането ще бъде хибридно – както онлайн, така и присъствено. Така че вашата  локация няма да е от значение, може да станете участник както от удобството на своя дом, така и на място в един от шестте града.

Градовете, на които Национални дни на кариерата 2023 ще гостува, са:

  • София – 1 април – Гранд Хотел „Милениум”, Конферентни зали на ет. 2
  • Велико Търново – 4 април – Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”, пети корпус
  • Виртуален ден – 5 април – Online в платформата на Brazen Technologies
  • Габрово – 6 април – Технически университет
  • Пловдив – 08 април – Пловдивски Панаир, Конгресен Център
  • Варна – 08 април – Хотел-галерия „Графит”
  • Русе – 11 април – Русенски университет „Ангел Кънчев”

Едно от най-големите удобства, които събитието предлага, е използването на ScanFactor. За втора година в България ще се позволява лесно и практично споделяне на профил, автобиография или портфолио на търсещ кариерни възможности кандидат с предлагащите работни позиции само с QR код чрез специализирания софтуер ScanFactor.

От работодателската страна, в събитието ще вземат участие както едни от най-големите компании в страната и Европа, но така и по-малки бизнеси и стартъпи. От страната на посетители (и вероятно бъдещи работници на представените компании), може да се включи всеки целеустремен човек, готов за скок в кариерното си развитие.

За още новини и възможности, свързани с предприемаческата екосистема у нас, ни последвайте във FacebookLinkedin и Instagram ще откриете всичко ново около него и обученията, които сме включили в това издание. Не забравяйте да следите и нашия блог за всичко ново както около нас, така и около нашите приятели и партньори.


Новини