Кандидатстване - 9Academy
Кандидатстване

Най-цялостната обучителна програма за професионално и личностно развитие в България

 • 9 бизнес модула
 • Практически бизнес казуси
 • Модул за личностно развитие
 • Свой собствен проект
Кандидатстване 1

Сезон 9

Програмата на 9Academy

В този сезон ще бъдат включени обучения от 9-те бизнес модула, модула за личностно развитие, както и специални събития част от Панаира на идеите и работата по бизнес казуси.

Уебинари на живо

Обученията се провеждат във формат уебинар и имаш възможност да задаваш въпроси към лекторите.

Кандидатстване 2
Кандидатстване 3

Онлайн платформа за учене

Достъп до записите от уебинарите имаш в платформата на 9Academy. Там получаваш и допълнителни обучения, които са записани предварително.

Ресурси и общност

В платформата имаш достъп и до обучителни ресурси, препоръчани от лекторите, както и възможност за комуникация с цялата общност.

Кандидатстване 4

Кандидатстване 5
НОЕМВРИ 2021

Откриващо събитие

Първата среща на новите 50 участници. Силно запомнящо се и вдъхновяващо преживяване, което поставя началото на сформирането на групата на новия сезон и превръщането ѝ в помагаща си и подкрепяща се общност.

Кандидатстване 6
НОЕМВРИ 2021

01. Модул Предприемачество

Най-важните първи стъпки – от валидиране на идеята и събиране на екип до намиране на финансиране. Ще се срещнеш с успешни серийни предприемачи и с теми като Lean StartUP, Design Thinking, Bootstraping и др.

Кандидатстване 7
ДекемврИ 2021

02. Модул Маркетинг, Реклама и ПР

Пътят към успешната маркетингова стратегия и съставните ѝ части. Ценни съвети от експерти с богат опит както с утвърдени брандове, така и с нови продукти и услуги. От посланията, през избор на канали до анализ и постигане на максимална ефективност.

Кандидатстване 8
Януари 2022

03. Модул Продажби

Ще си обясниш защо трябва винаги да продаваш с добавена стойност, как потребителите вземат решение за покупка и как да ценообразуваш продуктите и услугите, които продаваш.

Кандидатстване 9
Януари 2022

04. Модул Право

Първите правни стъпки при създаване на бизнес или НПО – от това как да избереш правилната за твоята дейност юридическа форма до най-важните закони, които е добре да познаваш.

Кандидатстване 10
ФЕВРУАРИ 2022

05. Модул Финанси и Счетоводство

Лекторите обясняват достъпно и разбираемо най-важните финансови и счетоводни понятия, както и дават насоки за управление на личните финанси. Ще научиш за видовете инвестиции и как ти да управляваш парите, а не те теб.

Кандидатстване 11
ФЕВРУАРИ 2022

06. Модул Човешки Капитал

Какво е психологически договор и как да управляваме отношенията с хората. Ще говорим и за подбор, развитие и оценка на персонал, както и защо вече не говорим за човешки ресурси, а за човешки капитал.

Кандидатстване 12
МАРТ 2022

07. Модул Технологии и дигитални инструменти за бизнеса

Технологии, които могат да помогнат на твоя бизнес и как да решаваме проблеми на клиентите, чрез технологиите. Ще чуеш насоки и съвети как да извлечеш максимума при работа с дизайн агенции, студиа, фрийленсъри и програмисти.

Кандидатстване 13
МАРТ 2022

08. Модул Социална ангажираност и устойчивост

Примери за социално предприемачество и за добри партньорства между бизнеса и НПО сектора, както и защо е добре всички ние да сме социално отговорни и ангажирани.

Кандидатстване 14
АПРИЛ 2022

09. Модул Управление

Първите стъпки в мениджмънта, как се изграждат устойчиво успешни бизнеси и защо ни е управленско счетоводство – как да вземаш успешните управленски решения ще научиш от доказано успешни мениджъри.

януари – февруари 2022

Панаир на идеите

Ще имаш възможност да представиш своя идея за бъдещ или вече стартирал проект пред ментори от различни сфери на бизнеса. Ще получиш полезна обратна връзка и ценни съвети, упражниш презентационните си умения и тестваш идеята си. Може да откриеш нови попълнения в екипа или съфинансиране сред другите участници в настоящия сезон, сред алумните или сред лекторите и менторите.

Кандидатстване 15
Кандидатстване 16
декември 2021, януари и март 2022

Бизнес казус

Представянията на работата по групи над казуса дава още една възможност за подобряване на презентационните умения. Усъвършенстват се и уменията за работа в екип и се упражнява на практика наученото по време на обученията.

ноември 2021 – март 2022

Модул за личностно развитие

Този модул е разработен в следствие на убеждението ни, че това да развиваш себе си като личност, определя до голяма степен какъв професионалист си. Модулът е разделен на три основни теми: “Кой съм аз”, “Аз и другите” и “Аз и светът”.

Кандидатстване 17
Кандидатстване 18
януари, март и април 2022

Рефлексии

Рефлексията е процес, в който с помощта на опитен фасилитатор, ще можеш да направиш ретроспекция на случилото се и да разбереш какво си научил, а и да научиш още от наученото от останалите. Рефлексиите се случват в малки групи.

Колко ще струва?

Таксата за участие в 9Academy покрива административни и организационни разходи, за ползване на необходимите софтуери, материали и инструменти за провеждане на обученията и специалните събития.

Кандидатстване 19
Такса за участие в сезон 9

560лв.

 • Онлайн платформа за учене и социална мрежа
 • Специални онлайн и офлайн* събития
 • Достъп до експерти с практически опит
 • Практическа работа по реални бизнес казуси
 • Запознанство с нови партньори и съмишленици
Кандидатстване 20
В сезон 9 ще раздадем

9 стипендии

 • 3 стипендии покриващи 80% от таксата за участие
 • 6 стипендии покриващи 50% от таксата за участие
 • Повече за условията и критериите да си сред един от стипендиантите, ще ти дадем по време на интервюто, което е втора стъпка от процеса по подбор в Академията.

9 ПРИЧИНИ

Защо да се запишеш?

Освен изброените вече неща и това, което си разбрал от прочетеното в сайта, може да очакваш и:

Кандидатствай за сезон 9 на 9Academy!

Включи се в 9Academy, където и да си !

Запиши се

Обучителите в 9Academy

Практици с богат експертен опит са обучители при нас

Кандидатстване 29

Участниците в 9Academy споделят

През програмата на 9Academy преминаха над 400 участници, които споделиха високи оценки за придобитите знания, умения и контакти

Често задавани въпроси

Не. В 9Academy се включват участници, които са предприемчиви, в смисъла на това да искат да подобряват себе си и средата около себе си. Не е задължително да искате да стартирате свой собствен бизнес или да имате идея за това. А понякога идеи за собствени (бизнес) начинания се появяват в хода на програмата.

Обучения и събития ще се провеждат в 2 делнични вечери седмично от 19 ч. до 21 ч. Както и 1 до 2 съботи месечно в интервала 10 до 17 ч.

Програмата е съобразена с всички национални празници и официални почивни дни. Но трябва да си предвидите и време за самостоятелна работа в подготовка за Панаир на идеите и за екипна работа по Казус за работа по групи, ако искате да си вземете максимума от Академията.

Записи от обученията се качват в онлайн платформата на 9Academy, с достъп само за участниците в съответния сезон. Записите не включват Q&A сесиите след края на обученията. Няма записи от модул Личностово развитие.

Достъп до всички записи за твоя сезон ще имаш в продължение на 6 месеца след края на сезона.

Защото 9Academy е повече от обучителна програма – това е общност от хора, които си взаимодействат и си помагат. Участниците учат от лекторите, но учат и от себе си и от другите участници. Подборът в 9Academy е на база на компетенции, например решителност, постоянство, усвояване на нова информация и прилагане на наученото и др.

Стипендиите са част от нашия стремеж 9Academy да е достъпна за колкото се може повече хора. Целта е да подкрепим участници, за които таксата би била пречка да се включат. Обсъждаме подробно възможността за стипендия по време на интервюто, което следва след попълването на формуляра. 

Лекторите са практици, хора с богат опит, както в България, така и по света. Те са хора, които имат уменията и желанието да споделят от своите знания и помагат на участниците в 9Academy, защото вярват, че с общи усилия и със споделяне всички заедно ще ставаме много по-добри.

Не, в 9Academy няма нито изпити, нито оценки, нито следене на брой присъствия. Нищо не е задължително. Всеки си взима от 9Academy толкова, от колкото има нужда.

Да. Но 9Academy е неформална форма на обучение и не е свързана с държавни институции и лицензиране.

След края на твоя сезон – ти влизаш в алумни клуба на 9Academy и участието ти в общността продължава с обмен на знания, съвети, контакти, вдъхновение и подкрепа. Ще имаш достъп до комуникационните канали на общността, както и до редица събития.

Кандидатствай за сезон 9 на 9Academy!

Включи се в 9Academy, където и да си !

Запиши се