Кандидатстване - 9Academy
Кандидатстване

Очаквай Сезон 9 на 9Academy!

Научи първи, когато обявим старт на кандидатстването!

Кандидатстване 7
Кандидатстване 8
Кандидатстване 9

Какво е 9Academy?

Бизнес академия и платформа, която се провежда в рамките на 4 месеца и ти дава достъп до онлайн обучения и дискусии, специални събития, взаимодействие с доказани бизнес експерти и общност от професионалисти.

В центъра на обучителния процес ние поставяме теб като участник. Всички модули, обучения, обучители и допълнителни активности са съобразени както с твоите нужди и цели, така и с тези на групата.

9ACADEMY СЕЗОН 8

Програмата

Сезон 8 на 9Аcademy започва през април и приключва в края на юли 2021.
Очаквай Сезон 9!

Кандидатстване 14

9-те модула на Академията

Обученията се провеждат във формат уебинар и имаш възможност да задаваш въпроси към лекторите. Достъп до записите от уебинарите имаш в платформата на 9Academy. Там получаваш и допълнителни обучения, които са записани предварително. В платформата имаш достъп и до обучителни ресурси, препоръчани от лекторите, както и възможност за комуникация с цялата общност.

Най-важните първи стъпки – от валидиране на идеята и събиране на екип до намиране на финансиране. Ще се срещнеш с успешни серийни предприемачи и с теми като Lean StartUP, Design Thinking, Bootstraping и др.

Пътят към успешната маркетингова стратегия и съставните ѝ части – ценните съвети на експерти с богат опит както с утвърдени брандове, така и с нови продукти и услуги. От посланията, през избор на канали до анализ и постигане на максимална ефективност.

Ще си обясниш защо трябва винаги да продаваш с добавена стойност, как потребителите вземат решение за покупка и как да ценообразуваш.

Първите правни стъпки при създаване на бизнес или НПО – от това как да избереш правилната за твоята дейност юридическа форма до най-важните закони, които е добре да познаваш.

Лекторите обясняват достъпно и разбираемо най-важните финансови и счетоводни понятия, както и дават насоки за управление на личните финанси. Ще научиш за видовете инвестиции и как ти да управляваш парите, а не те теб.

Какво е психологически договор и как да управляваме отношенията с хората. Ще говорим и за подбор, развитие и оценка на персонал, както и защо вече не говорим за човешки ресурси, а за човешки капитал.

Технологии, които могат да помогнат на твоя бизнес и как да решаваме проблеми на клиентите, чрез технологиите. Ще чуеш насоки и съвети как да извлечеш максимума при работа с дизайн агенции, студиа, фрийленсъри и програмисти.

Примери за социално предприемачество и за добри партньорства между бизнеса и НПО сектора, както и защо е добре всички ние да сме социално отговорни и ангажирани.

Първите стъпки в мениджмънта, как се изграждат устойчиво успешни бизнеси и защо ни е управленско счетоводство – как да вземаш успешните управленски решения ще научиш от доказано успешни мениджъри.

Кандидатстване 15

Специални събития

Специалните събития са част от методологията, която прави 9Academy много повече от обучителна програма. Всяко от тези събития е преживяване, което ти помага да надскочиш себе си и спомага за твоето професионално и личностово израстване. Тяхното провеждане също е заложено да бъде онлайн, като при възможност, спрямо епидемиологичната обстановка – някои от тях може да организираме и на живо.

Първата среща на новите 50 участници. Силно запомнящо се и вдъхновяващо преживяване, което поставя началото на сформирането на групата на новия сезон и превръщането ѝ в помагаща си и подкрепяща се общност.

Ще имаш възможност да представиш своя идея за бъдещ или вече стартирал проект пред ментори от различни сфери на бизнеса. Ще получиш полезна обратна връзка и ценни съвети, упражниш презентационните си умения и тестваш идеята си. Може да откриеш нови попълнения в екипа или съфинансиране сред другите участници в настоящия сезон, сред алумните или сред лекторите и менторите.

Представянията на работата по групи над казуса дава още една възможност за подобряване на презентационните умения. Усъвършенстват се и уменията за работа в екип и се упражнява на практика наученото по време на обученията.

В хода на програмата има още съпътстващи специални събития, които подпомагат професионалното и личностовото израстване. Техният брой и интензивност се съобразяват с нуждите на групата.

Кандидатстване 16

Модул за личностно развитие

Основополагаща част от методологията на 9Academy е съчетаването на граденето на бизнес познания и умения с личностовото развитие. По време на тези събития интеракцията е ключова за ефективността и се изисква активно участие от страна на участниците. Процесът се води от опитни фасилитатори.

Този модул е разработен в следствие на убеждението ни, че това да развиваш себе си като личност, определя до голяма степен какъв професионалист си. Модулът е разделен на три основни теми: “Кой съм аз”, “Аз и другите” и “Аз и светът”.

Рефлексията е процес, в който с помощта на опитен фасилитатор, ще можеш да направиш ретроспекция на случилото се и да разбереш какво си научил, а и да научиш още от наученото от останалите. Рефлексиите се случват в малки групи.

В хода на 9Academy ще те запознаем и с няколко инструмента за учене и личностово развитие, които да ти помогнат да извлечеш максимума от програмата и преживяването 9Academy, както по време на настоящия сезон, така и след края му.

9 ПРИЧИНИ

Защо да се запишеш?

Освен изброените вече неща и това, което си разбрал от прочетеното в сайта, може да очакваш и:

Кандидатстване 17

Такса за участие в 9Academy – сезон 8

560лв.

Таксата за участие покрива:

  • Достъп до над 40 обучения и специални събития онлайн и офлайн;
  • Достъп до експерти с практически опит във всеки обучителен модул;
  • Практическо прилагане на придобитите знания в реални бизнес казуси и обратна връзка;
  • Запознанство с нови партньори и съмишленици.

………

Абонирай се →

Обучителите в 9Academy

Практици с богат експертен опит са обучители в 9Academy

Участниците в 9Academy споделят

През програмата на 9Academy преминаха над 350 участници, които споделиха високи оценки за придобитите знания, умения и контакти

„Срещнах се с уникални и вдъхновяващи хора от цяла България. И това, което най-много ми хареса, е, че всички бяхме едно и бяхме равни, толерантни и се грижихме едни за други.“

Ирен Дикова-участник в сезон 3

Ирен Дикова

Участник

Сезон 3

„Времето, прекарано в Академията, ми помогна да поема в друга посока на професионалното си развитие, оставих морално остарели желания и вперих поглед в бъдещето.“

Цвети Кулинска-участник в сезон 3

Цвети Кулинска

Участник

Сезон 3

„Академията ми даде много повече от високите очаквания, които си бях поставил.“

Денимир Димитров-участник в сезон 5

Денимир Димитров

Участник

Сезон 5

„Струва си всяка една секунда и е важно да се знае, че 9А има само начало и никога не свършва.“

Константин Димитров - участник в сезон 5

Константин Димитров

Участник

Сезон 5

Какво се очаква от теб?

За да сме сигурни, че преживяването 9Academy ще е достатъчно полезно и силно за теб, имаме очаквания и към теб като участник. Бихме се радвали ти да ни покажеш:

Очаквай Сезон 9 на 9Academy!

Включи се в 9Academy, където и да си !

Абонирай се

Научи първи за сезон 9!

Остави своя имейл и ние ще се свържем с теб веднага щом обявим записванията за сезон 9! Въпроси относно следващ сезон, програмата и лекторите в 9 Academy може да ни изпращате на info@9academy.com или като използвате контактната форма.