Георги Линков - 9Academy
Кандидатстване

Георги Линков


Георги Линков 1

Георги Линков е съосновател и творчески директор на Studio X. Занимава се с графичен и уеб дизайн, UX и UI повече от 15 години. Носител е на редица награди в УЕБ сферата. Има над 30 статии върху проблемите на интерактивния дизайн и потребителското преживяване. Участвал е в разработката на визуални и УЕБ проекти за едни от най-големите компании в България и чужбина. В портфолиото на Studio X присъстват Технополис, Виваком, Практикер, Първа инвестиционна банка, Загорка, Sony, Национален дворец на културата, Citroen и много други.

Вярва, че постоянното учене и развитие в WEB е задължително. Казва, че един добър WEB сайт е правилно намерен баланс между бизнес нужди, графичен характер, ефективен UI и смислена технология.Завършил е “История на изкуството” в Националната художествена академия.

Обучения

Уеб чалъми

февруари 2018

Това обучение беше част от програмата на модул Digital / IT в Сезон 5 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2017 – Април 2018.

Уеб чалъми

март 2019

Това обучение беше част от програмата на модул Digital / IT в Сезон 6 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2018 – Април 2019.