Теодор Панайотов - 9Academy
Кандидатстване

Теодор Панайотов


Теодор Панайотов 1

Теодор Панайотов е основател и управител на CourseDot, една от най-големите дигитални платформи за сертификационни ИТ курсове. Теодор има 10-годишен опит в ИТ трейнинг индустрията първо като инструктор, а в последствие и като Business Development Manager за една от най-големите трейнинг компании в Европа.

Теодор е един от най-младите CCSI инструктори (Certified Cisco Systems Instructor) и CCIE експерти (Cisco Certified Internetwork Expert) в Европа.

През 2013 година той е приет в Global Solutions Program на Singularity University, и връщайки се в София, основава Singularity University Sofia Chapter.

Теодор е единственият сертифициран експерт по експоненциални организации у нас и Chief Information Officer на Атлантическия клуб в България.

Теодор Панайотов започва да трупа опит в сферата на IT още в 11 клас, когато завършва мрежовата академия на Cisco. Паралелно с ученето в Технологично училище „Електронни системи“ към Технически университет, работи в Spectrum Net, а след това и в Orbitel.

В деня след абитуриентския си бал Теодор отива на интервю в Siemens. Харесват го и на 19 години той става старши тийм лидер на екипа за мрежова поддръжка в Централна и Източна Европа.

В професионалния му път се включват още ITCE и Service Centrix, а във Fast Lane (компания за ИТ обучения, един от най-големите партньори на Cisco в света) е бил Мениджър Бизнес развитие за Центрана и Източна Европа.

През лятото на 2013 Теодор завършва Singularity University, където участва в проект за прототип на образователна система, която се адаптира сама към нуждите на учещия или на организацията, която я е поръчала. Системата е тествана в 5 различни пилотни проекта в Мексико, САЩ и Испания.

В 9 Academy Теодор Панайотов говори по темата Exponential OrganizationsТеодор Панайотов е избран от Singularity University зa Exponential Organizations Expert за България.

Обучения

Exponential Organizations – тенденции

ноември 2014

Това обучение беше част от програмата на модул Предприемачество в Сезон 2 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2014 – Май 2015.

Exponential Organizations – тенденции

ноември 2015

Това обучение беше част от програмата на модул Предприемачество в Сезон 3 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2015 – Април 2016.

Exponential Organizations – тенденции

октомври 2016

Това обучение беше част от програмата на модул Предприемачество в Сезон 4 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Октомври 2016 – Април 2017.

Exponential Organizations – тенденции

ноември 2017

Това обучение беше част от програмата на модул Предприемачество в Сезон 5 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2017 – Април 2018.

Exponential Organizations – тенденции

ноември 2018

Това обучение беше част от програмата на модул Предприемачество в Сезон 6 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2018 – Април 2019.