Тодор Гигилев - 9Academy
Кандидатстване

Тодор Гигилев


Тодор Гигилев 1

Тодор Гигилев е предприемач, CEO и софтуерен консултант на Dreamix – фирма за разработка на корпоративен софтуер. Заедно с екипа си е спечелил доверието и ръководил софтуерни проекти за клиенти като ООН, BNP Paribas, Royal Bank of Scotland.

Тодор има бакалавърска степен по „Софтуерно инженерство“ и магистърска степен по „Технопогично предприемачество“. Печелил е националните предприемачески състезания “Junior Achievements” и “Creative Business Cup”.

Награден с титла “Млад Мениджър на Годината” от фондация Еврика и класиран в престижната класация “Дарик 40 под 40″.


Обучения

Как технологиите помагат на бизнеса?

февруари 2018

Това обучение беше част от програмата на модул Digital / IT в Сезон 5 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2017 – Април 2018.

Как технологиите помагат на бизнеса?

април 2019

Това обучение беше част от програмата на модул Digital / IT в Сезон 6 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2018 – Април 2019.