Станимир Милев - 9Academy
Кандидатстване

Станимир Милев


Станимир Милев 1

Станимир Милев е от хората, за които е валидна фразата „Ако можеш да мечтаеш за това, можеш да го постигнеш.“ Неговото име е едно от най-често срещаните, когато се зaговори за предприемачество и стартиране на собствен бизнес в България. Той е един от основателите на фондация StartUP Bulgaria и се определя като ентусиаст, който вярва, че няма невъзможни неща. Като  основен двигател на StartUP Academy той има своята кауза – да разпространява и развива предприемаческия дух.

С право можем да кажем, че страст са му дигиталните и визуални технологии. За това свидетелстват няколко негови проекта.

Един от тях е Chase a Cloud, който въплъщава опита на Милев с дигиталните и визуални средства. Чрез него той създaвa свежи, забавни и информативни видеа за различни продукти, услуги и идеи онлайн.

През 2009 год. стартира съвместен бизнес в сферата на алтернативната мода. Брандът Rockacoca създава щури дизайни на кецове, обувки и облекло и какво ли още не, които се продават и онлайн.

Стани Милев учи EMBA в City College affiliate of University of Sheffield, а преди това има бакалавърска степен по маркетинг от УНСС.

Артист, мечтател, преследвач на идеи, Станимир Милев е един показателен пример за това, че предприемачеството е начин на живот.

Казва, че правилата са „ да счупиш правилата” и по всякакви начини го доказва.

Обучения

Bootstrapping

януари 2014

Това обучение беше част от програмата на модул Предприемачество в Сезон 1 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Януари 2014 – Юни 2014.

Pitch. Как се структурира презентация за пред инвеститори

ноември 2014

Това обучение беше част от програмата на модул Предприемачество в Сезон 2 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2014 – Май 2015.

Pitch. Как се структурира презентация за пред инвеститори

ноември 2015

Това обучение беше част от програмата на модул Предприемачество в Сезон 3 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2015 – Април 2016.

Pitch. Как се структурира презентация за пред инвеститори

ноември 2016

Това обучение беше част от програмата на модул Предприемачество в Сезон 4 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Октомври 2016 – Април 2017.

Pitch. Как се структурира презентация за пред инвеститори

ноември 2017

Това обучение беше част от програмата на модул Предприемачество в Сезон 5 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2017 – Април 2018.