Кандидатствайте сега: Сезон 9 на 9Academy Ви очаква!
Кандидатстване

Кандидатствайте сега: Сезон 9 на 9Academy Ви очаква!


Сезон 9 на 9Academy

Формата за кандидатстване за бизнес академията вече е отворена

След като вече отговорихме на въпроса дали ще има 9 сезон на 9Academy, дойде ред да обявим и една от най-дългоочакваните новини:

Даваме старт на кандидатстването за следващото издание на Академията!

Два изцяло дигитални сезона по-късно сме по-мотивирани и по-готови отвсякога за вълнуващото ново начало, което ни предстои в обучителната програма. Знаем, че Вие също искате да научите повече за следващото издание на 9Academy. Затова преди да сте отворили формата за кандидатстване, споделяме с Вас още детайли относно Сезон 9 на бизнес академията:

Както вече знаете, това издание също ще е дигитално, като специалните събития могат да бъдат провеждани на живо в зависимост от ситуацията в страната. Сезон 9 ще стартира в средата на ноември 2021 година и ще продължи до средата на април 2022. Това обаче са отговорите на въпросите, на които вече Ви отговорихме ето тук. Ето и каква е новата информация относно бизнес академията. 

Да, стартът на записванията за Сезон 9 на 9Academy вече е факт. Можете да подадете своята кандидатура за него ето тук.

22 октомври пък е крайният срокда го направите. Както винаги, тази година програмата отново е с практическа насоченост. Една от основните цели на Академията е да развие умения в участниците спрямо различни аспекти на професионалното и личностното им развитие. Специалните събития в 9Academy са едни от начините, по които успяваме да го направим. 

Говорейки за събития, “Работа по бизнес казус” и “Панаир на идеите” се утвърдиха като едни от най-любимите такива на участниците. Чрез първото всеки един от тях получава шанс както да усъвършенства познанията си и практически да усвои информацията от обученията, така и да подобри работата си в екип и презентационните си умения. Ние добре знаем, че знанията от Академията са безценни, но именно с работата по бизнес казус даваме възможността на участниците да ги приложат на практика по реална ситуация от ежедневието на съществуваща компания или организация от НПО сектора. Панаирът на идеите от своя страна е това събитие, на което всеки един от тях получава незаменимия шанс да презентира своя бизнес идея както пред всеки един, участващ в сезона, така и пред обучители, ментори и алумни от предишни издания. Нещо повече – така участниците получават обратна връзка, съвети, насоки, предложения за помощ и ценни контакти, за да разгърнат пълния ѝ потенциал.

А ето тук отново искаме да Ви припомним какво се случи по време на тези и други събития в Сезон 8:

Освен събития, които поставят основно акцента си върху професионалната част на Академията, модул “Личностово развитие” и тази година беше част от обучителната програма. Той е и завършващата частица от пъзела на 9Academy, която помага на участниците да развият себе си както като професионалисти, така и като едни усъвършенствани и осъзнати личности, опознали още по-добре не само вътрешния, но и заобикалящия ги свят. 

Таксата за участие е 560 лв., но вече по традиция, има и 9 стипендии. Три от тях поемат 80% от таксата, а останалите 6 се равняват на 50% от нея. Причината да правим това е свъсем проста – ние искрено вярваме в обучителния процес, както и в сплотената общност, която се сформира, благодарение на изминалите сезони на 9Academy. Затова искаме да дадем шанс на повече хора да разгърнат професионалния и личностния си професионал, както и да станат част от тази общност от подкрепящи се професионалисти у нас. 

Разбира се, ние добре знаем, че голяма част от нашите Алумни са решили да се впуснат в приключението на 9Academy именно заради препоръки от участници от предишни сезони. Затова тук можете да прочетете нашите интервюта както с представителите на Сезон 8, така и с част от обучителите в Академията и да проследите пътя на успеха на някои от вече преминалите през програмата ни и всички възможности, които дава тя. 

Ако искате и Вие да станете част от тази устойчива общност на постоянно развиващи се професионалист, можете да кандидатствате за участие до 22 октомври. 

Подборът на участници е в рамките на два етапа. Първият е чрез попълване на апликационна форма, а вторият чрез интервюта содобрените на първи етап кандидатури.

А през това време очаквайте още интересни новини както около Академията, така и за много други страхотни възможности.

Искате да ги научите първи? Следете нашия сайт за още новини както от 9Academy, така и от нашите партньори. Тази и друга полезна информация ще намерите в нашата фейсбук страница, инстаграм профила ни, както и в LinkedIn и в Youtube канала ни.

Автор: Кристина Димова


Блог