Coming Soon: Сезон 9 на 9Academy - 9Academy
Кандидатстване

Coming soon: Сезон 9 на 9Academy


Сезон 9 на 9Academy

Или какво още предстои в бизнес академията тази година?

Ще има ли следващ сезон? Кога можем да очакваме деветото издание на 9Academy?

Тези и още много въпроси започнахме да получаваме веднага след края на Сезон 8 на бизнес академията. Не можем да скрием щастието си на нестихващия интерес към Академията и сме повече от благодарни за него. Именно заради това тук ще отговорим и на една малка част от многобройните въпроси, свързани със Сезон 9 на 9Academy.

Кога, къде и как? 

Преди да отговорим на тези ключови въпроси, ще се върнем съвсем малко назад и ще погледнем към Сезон 8. Той беше вторият в изцяло дигитална среда и смело можем да кажем, че именно това допринесе за още по-голямото и ефективно обновление на обучителната ни програма. Сезон 8 се проведе и през пролетно-летните месеци и се появи съвсем малко след седмото издание на Академията, което ни доказа за пореден път, че няма невъзможни неща пред вдъхновението и мотивацията. 

Стартът на Сезон 9 ще се постави в средата на ноември 2021 година и ще продължи до средата на април 2022.

Той отново ще бъде в дигитален формат, като в зависимост от цялостната ситуация в страната част от специалните събития има възможност да бъдат провеждани и на живо. 

Как да кандидатствате за участие?

Формулярът за кандидатстване вече е активен – кандидатствайте тук!

Знаем, че със сигурност това не са отговорите на всички въпроси, но съвсем скоро очаквайте още подробности около следващото издание на Академията. Дотогава можете да се абонирате тук, за да получите първи информация за Сезон 9 на 9Academy. През това време Ви предлагаме да си припомните за част от събитията от изминалото осмо издание:

Както и да следите тук за интервютата на участниците от Сезон 8

А Вие очаквайте още интересни новини както около Академията, така и за много други страхотни възможности.

Сезон 9 на 9Academy започва този ноември! Кандидатствай сега за най-цялостната програма за професионално и личностно развитие в България.

Искате да ги научите първи? Следете нашия сайт за още новини както от 9Academy, така и от нашите партньори. Тази и друга полезна информация ще намерите в нашата фейсбук страница, инстаграм профила ни, както и в LinkedIn и в Youtube канала ни.

Автор: Кристина Димова


Блог