Съветник по комуникациите на Disney, Starbucks, IKEA идва в България за Balkan ECommerce Summit 2024 - 9Academy
Кандидатстване

Съветник по комуникациите на Disney, Starbucks, IKEA идва в България за Balkan eCommerce Summit 2024


Съветник по комуникациите на Disney, Starbucks, IKEA идва в България за Balkan eCommerce Summit 2024 1

Визионерът зад социалните медии на Ryanair ще бъде сред лекторите на екомерс събитието в Арена София на 04-ти и 05-ти април 2024

Balkan eCommerce Summit, водещото събитие в областта на електронната търговия в Балканския регион, ще се проведе на 4-ти и 5-ти април 2024 в Арена София и ще привлече най-големите експерти и представители на електронната търговия от над 15 държави, както и стартиращи предприемачи в сферата на екомерса.

Участие в него ще вземе Niall Lavery – лидер в индустрията и е познат с вдъхновяващи идеи, които преобразяват бизнеса. Той притежава уникална комбинация от технически и мениджърски умения, които му позволяват да види възможности там, където други не виждат. Наясно е с последните тенденции в технологиите и иновациите и работи усилено, за да гарантира, че марките, с които работи, са в крак с времето. Той е лидер в индустрията и е познат с вдъхновяващите идеи, които преобразяват бизнеса. Темата му като лектор по време на Balkan eCommerce Summit 2024 е:

The ages of insight – how has the customer relationship evolved over the last 100 years, and what role has data played?

Вторият лектор, който ще завладее сцената на Balkan eCommerce Summit 2024 на 04-ти април в София, е Michael Corcora – вълнуващ експерт по социални мрежи, чиято работа сме наблюдавали през последните години в авиокомпания Ryanair, а сега се грижи за собствените си клиенти в агенцията за комуникация и управление на профили в социалните мрежи Frankly. 

Michael Corcoran е брилянтен по отношение на маркетинга в социалните мрежи, създаването на видео съдържание за брандовете и отличаването им през емоции. Michael ще ни въведе и в работата на инфлуенсърите за бизнеса. Неговата тема по време на Balkan Ecommerce Summit 2024 е

 „Be on Social without being on Social“.

Двудневният форум ще бъде организиран в панелни дискусии, презентации, key notes и множество полезни срещи, за да увеличи ефективността на бъдещите партньорства от ден 1. 

Регистрирайте се сега за за Balkan eCommerce Summit 2024, направете го тук: https://balkanecommerce.com/


Блог