Щрак! Сезон 8 на портрет: Как уловихме в снимка откриващото събитие на 9Academy?
Кандидатстване

Щрак! Сезон 8 на портрет: Как уловихме в снимка откриващото събитие на 9Academy?


9Academy Сезон 8 Академия участници

Снимката е един от любимите ни начини да запечатаме най-хубавите си емоции завинаги. Затова на 11 април заедно с участниците от Сезон 8 на 9Academy взехме едно общо решение: Да запечатаме щастието от Откриващото събитие, за да е винаги тук за нас. И, да, знаем, че широките ни усмивки говорят сами за себе си.

Днес обаче ще Ви разкажем какво още се крие зад общата ни снимка и какво всъщност се случи по време на Откриващото събитие на Сезон 8 на 9Academy.

Осмата слънчева обиколка на 9Academy

Знаехме, че откриващото събитие на 9Academy ще трябва да се бори със слънчевото време навън за вниманието на новите участници. Затова веднага сложихме най-широките си усмивки, обещахме си ден, изпълнен с щастие, и, познайте – спечелихме битката. Откриващото събитие на Сезон 8 премина в дигиталната вселена, но това не попречи на автентичността, емоционалността и интензивността му.Нещо повече – благодарение на онлайн формата на Академията, имаме участници не само от София, но и от Козлодуй, Варна, Пловдив и дори такъв от Германия! През камерите всички ние заедно споделихме радостта си от новото начало в живота ни, което бележи стартирането на 9Academy. А това е само началото на вълнението. 

Виж повече: Кандидатствай за Сезон 9 на 9Academy

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'добре дошли в 9Academy сезон8 18 откриващосъбитие дата: ama: 2021г.'
Откриващото събитие на Сезон 8 на 9Academy

Усмивка, снимаме!

Признаваме си, снимките от събитията ни липсват. Затова тази година използвахме силата на дигиталния свят, в който живеем, и докарахме обичаната фото будка в дома на всеки един. Снимките, които виждате, са направени именно чрез нея и ни внесоха още повече живот в събитието ни. Но усмивките не бяха провокирани само от снимките, напротив. Представянето на всеки един от участниците ни накара искрено да се радваме колко пъстри хора успява да събере 9Academy на едно място. 

Щрак! Сезон 8 на портрет: Как уловихме в снимка откриващото събитие на 9Academy? 1
Виртуална фото будка за откриващото събитие на Сезон 8 на 9Academy

Участници от А (почти) до Я

Тази година отново имаме личности, които са толкова различни и същевременно обединени около мисията да се развиват заедно за по-добро устойчиво общество от млади професионалисти. Миналата година маркетолозите и IT специалистите преобладаваха и бързаме да кажем, че тази година също никак не са малко. PR експертите и организаторите на събития обаче са другата голяма сила в работния план на нашите участници. Професионалисти не липсват и от много други сфери – щастливи сме да посрещнем юристите, мениджърите, учените, дизайнерите и архитектите. Знаем, че немалкото творци в Сезон 8 ще допринесат още повече за творческата сила на 9Academy, а тези, отдадени на мисията си в образованието и опазването на природата ще ни накарат да мечтаем в големи мащаби. Вълнението ни да се опознаваме в процеса е още по-голямо, когато знаем и колко много от участниците в Сезон 8 имат план за свой собствен бизнес проект. Нямаме търпение да научим още за всеки един от тях в идните четири месеца. 

Щрак! Сезон 8 на портрет: Как уловихме в снимка откриващото събитие на 9Academy? 2
Откриващото събитие на Сезон 8 на 9Academy

Свят на идеи и интернет

Също като Сезон 7, Сезон 8 е дигитален. Откриващото събитие също беше такова. Нашата надежда за едни глобално по-слънчеви времена, в които ще можем да се виждаме свободно, никога няма да стихне. Дотогава обаче ще се срещаме чрез пикселите и, както си доказахме в предишния сезон, ще изграждаме връзки, ще намираме контакти и ще се превръщаме в по-добрата версия на себе си. 

Нещо повече – на събитието представихме и платформата на академията в MightyNetworks, където всички участници ще могат да следят активностите и да комуникират помежду си.

Вдъхновение и смисъл е това, което обещаваме на себе си и участниците от Сезон 8. А Вие може да очаквате информация относно всяка следваща изминала седмица в 9Academy в нашите социални мрежи. За новости относно Академията и много други събития и възможности у нас, може да следите нашия Facebook, Instagram, Linkedin, както и сайта и бюлетина ни.

Автор: Кристина Димова


Блог