Историята на 9Academy отвътре, или какво още не знаете за Академията?
Кандидатстване

Историята на 9Academy отвътре, или какво още не знаете за Академията?


9Academy историята отвътре

Академията е част от всеки, потопил се във вдъхновяващия ѝ процес на обучение. Щастливи сме, че 9Academy продължава да е реалност, независимо от динамичните промени в света ни. Огромна заслуга това да е възможно се дължи на всеки един от нашите участници и лектори, на които сме повече от благодарни за отдадеността към мисията на Академията. Ние, екипът на 9Academy, рядко заставаме пред камерата, защото вярваме, че думите и усещането на другите често говорят по-силно за значимостта на проекта.

Днес обаче Ви представяме частички от историята на Академията и случването ѝ, които споделихме с част от нашите приятели. 

Виж повече: Кандидатствай за Сезон 9 на 9Academy

Промяна чрез вдъхновение и един приятен разговор

Спомени за предишни сезони и вдъхновението, общите фактори, които ни събират и това, което търсим в участниците в Академията – това и много още разказаха Байчо Георгиев и Милена Стратиева, част от екипа ни, пред Channel4Podcast. В този разговор ще видите Байчо и Милена пред Ана Вълева, която е участник от Сезон 7 на 9Academy. Знаем, че има много въпроси относно цялостния подбор на хората, които ще вземат участие в Сезон 8. Кои са били някои от големите предизвикателства пред екипа ни, как се създава успешна Академия и кое поддържа мотивацията ни жива след седем сезона? Още интересни истории за 9Academy отвътре ще чуете от участието ни в този подкаст:

Екипът и Алумни рамо до рамо за мисията на 9Academy

Благодарни сме на Ана Вълева, че ни даде възможността да разкрием още от тайните “в кухнята на Академията”. Щастливи сме, че друг участник от Сезон 7 – Елизабет Кукушева, застана в Дарик Радио до Милена, за да сподели за своя поглед върху приключението 9Academy. Елизабет разказа както за разнообразието от емоции, които е изпитала по време на обучението си, така и за личния си проект Nanomi. Нещо повече – идеята зад този проект е успяла да придобие още по-завършен облик именно чрез знанията, добити в 9Academy. Искате да научите повече? Може да го направите именно тук:

Вижте повече: Елизабет Кукушева, участник в Сезон 7: Бях предизвикана да не отлагам идеите си и то с много подкрепа от всички страни в 9Academy

Дигиталните оптимисти на България и 9Academy

Жюстин Томс е от най-големите и дългогодишни приятели на Академията. Ние сме изключително признателни на отдадеността ѝ към мисията ни за създаване на устойчиво общество на професионалистите от различните сфери у нас. Истинско удоволствие беше Байчо Георгиев от екипа ни да си говори именно с нея за digital в подкаста “Създателите – дигиталните оптимисти на България”. С Жюстин той си поговори и за Академията, какво стои зад нея и как се прави успешен дигитален проект в България. Чуйте какво още сподели Байчо пред Жюстин, като последвате линка.

Знания без изпити

Напълно съгласни сме със заглавието на интервюто с Байчо в БНР “Радио София” – “В 9 Academy няма изпити, но се получават познания”. Какво обаче стои зад тези познания и кои са хората, които ги представят на участниците? И, разбира се, отговорът на един от най-задаваните въпроси – За кого е Академията? Това ще разберете, ако си пуснете оттук интервюто на Байчо с Боян Бочев.


Блог