Елизабет Кукушева, участник в Сезон 7: Бях предизвикана да не отлагам идеите си и то с много подкрепа от всички страни в 9Academy
Кандидатстване

Елизабет Кукушева, участник в Сезон 7: Бях предизвикана да не отлагам идеите си и то с много подкрепа от всички страни в 9Academy


Елизабет Кукушева Сезон 7 участник алумни 9Academy

Като част от поредицата ни „Алумни разказват за участието си в 9Academy„, този път ви срещаме с участниците от последния сезон на Академията. Te се превърнаха и в първите, които се впуснаха в нашето дигитално приключение с обновения дигитален формат на обучителната ни програма. За да разкаже за своето участие в Академията, днес ви представяме Елизабет Кукушева.

Разкажи ни малко за себе си.

Казвам се Елизабет и съм на 28 години. Професионално се занимавам с дигитален маркетинг. Обичам да спортувам и да съм сред приятели и страшно ми липсва времето преди Covid. Много обичам животните и природата. Имам си коте – Топурчо Лошан Торнадов.

Вижте повече: Сезон 7 на 9Academy: Онлайн приключение с щастлив край на живо

Къде по професионалния ти път те откриваме в момента и как гледаш на него след Академията?

От години обмислям да започна някакъв собствен проект в професионален план. С 9Academy се открихме в най-добрия момент, в който именно Академията ми даде знанията и смелостта наистина да го направя.

Какво те вдъхнови да се запишеш в сезон7 на 9Academy?

Определено ми въздейства енергията, с която мои приятели и вече алумни на Академията ми разказаха за преживяването си по време на програмата. След тези разговори веднага поисках да съм част от тази общност.

Как те предизвика Академията?

Всъщност бях предизвикана да не отлагам идеите си и то с много подкрепа от всички страни в 9Academy. Някак, когато всички са на твоя страна, трудно се намират оправдания.

Кой беше най-впечатляващият от деветте модула и защо?

Аз ссъс сигурност съм от феновете на модул Предприемачество и Маркетинг. В тях се чувствах в свои води, но и ми беше много интересно.

Вижте повече: 9Academy в подкрепа на твоите идеи и личностно развитие

Сезон 7 беше изцяло онлайн с обновена методология. Как се отрази това на ефективността на обучението ти?

Този формат на Академията имаше плюсове и минуси за моето цялостно преживяване. Едно обаче за мен поне е сигурно – дигиталната програма на 9Academy ти дава безценната възможност да можеш да гледаш на запис лекциите си. Дори тези, които си изпуснал.

Какво ново откри за себе си в 9Academy?

В 9Academy открих, че не е толкова ужасяващо да говоря пред хора, и, че всъщност обичам да представям идеите си. Открих и, че не мога да давам фийдбек, над което работя.

Кой е най-ценният урок, който научи за себе си в Академията?

Че е по добре да опиташ и да се провалиш, отколкото да се страхуваш и да не опиташ.

Какво ще посъветваш всеки, който иска да се впусне в приключението 9Academy?

Да са с отворено съзнание и да не пропускат лекциите.

Сезон 9 на 9Academy започва този април! Очаквай повече информация за най-цялостната програма за професионално и личностно развитие в България.


Блог