Искаш ли да ни помогнеш? Включи се като спонсор на Сезон 6. - 9Academy
Кандидатстване

Искаш ли да ни помогнеш? Включи се като спонсор на Сезон 6.


Панаир на идеите 6

Със събраните средства ще дадем възможност на 12 участници в Сезон 6 да получат стипендии

За втора година решихме да осигурим стипендии за новите кандидати в идващия сезон. За тази цел се обръщаме с призив към всеки, който би искал да подпомогне обучението и развитието на някои от участниците.

Таксата за Сезон 6 е 450 лв., а 12-те стипендии са в общ размер на 2970 лв., като 10 от тях са по 50% от таксата за участие, а 2 – по 80%.

Миналата година 10-ма от кандидатствалите получиха стипендии в размер на 50% от таксата за участие, за което благодарим на нашите алумни Траян Велев от Eattown, Васил Павлов от Softzen, Михал Камбарев, Росица Узунска и на обучителите Младен Борисов от The Camp, Сава Бобчев и Георги Малчев от Xplora.

Васил Павлов и Траян Велев осигуриха част от стипендите в Сезон 5.

12-те стипендианти ще бъдат избрани след като преминат 2-ри кръг на подбора, a именно интервю с екипа на 9 Academy.

По време на избора на 12-те кандидати, които ще имат възможността да се възползват от стипендиите, екипът по подбор на участниците в сезон 6 ще има предвид следните критерии:

– Мотивация за участие и готовност за мултипликация на получените знания;

– Етап на кариерно развитие – ученици и студенти ще бъдат с приоритет;

– Социален и семеен статус – многодетно семейство, само един родител, пенсионирани по болест и др.

9 Academy продължава да се случва благодарение на доброволния труд на обучителите и на екипа и с помощта на партньорите. А чрез даренията се надяваме 12-те стипендианти да получат възможност за натрупване на практичен опит и използването му в кариерно и личностно развитие.

Ако искаш да ни подкрепиш или имаш въпроси, пиши на baycho@9academy.com или в социалните ни профили във Фейсбук и LinkedIn.


Новини