Георги Малчев – 9 Academy

Обучители

Георги Малчев

georgi malchev

Георги Малчев е добър пример за това как можеш да събираш професионален опит в различни сфери, без да се отдалечаваш от целите си. Работил е като журналист, държавен служител и директор дирекция в Министерството на икономиката, бизнес консултант, оперативен мениджър. Както той самият споделя: „Общата нишка винаги беше маркетинг и комуникации“.

Той е бил почти пет години съдружник в агенция за визуална и интернет комуникация ilyan.com.Доскорошният Директор „Дигитален маркетинг“ в Mtel и неговите партньори Иван Пантелеев, бивш акаунт директор в Despark и мениджър „Връзки с клиенти“ в Ilyan.com, и Александър Марков, който се е грижил за пърформънс маркетинга на Mtel и „Студио Модерна“ основават агенция за дигитален маркетинг Xplora, чиято цел е да се позиционира на пазара със стратегически и концептуални решения в дигиталната среда, пърфомънс маркетинга и изпълнението на цялостни кампании.

Георги Малчев обича да работи с хора и за него това е изключително важно, поради тази причина често можете да го срещнете като обучител на различни семинари. Благодарение на дългогодишния си опит в сферата на маркетинга, бизнес консултациите, стратегическото развитие и оперативно управление на компании той се превръща в един от важните бизнес експерти в България. Преподава в Нов български университет в програмите по „Реклама“ и „Рекламен мениджмънт“, а неговите студенти определят лекциите му като вдъхновяващи и интерактивни.

Георги води и личен сайт  https://malchev.net, в който представя приложими принципи и подходи, както и много конкретни примери – както за бизнеса, така и за личния живот. Сайтът получи първо място в гласуването на публиката и второ място в гласуването на журито за Сайт на годината 2019.

Георги е ментор на стартъпи към Eleven, Endeavor, Founder Institute. Съдружник в стартъп, финансиран в batch 3 на Eleven.
Наслаждава се да преподава и така да предава нататък – преподава маркетинг, комуникации и реклама в Нов Български Университет, както и дигитален маркетинг в Softuni Digital, УНСС и ВМБУ.

„Много по-важно за партньорите ти е с какво може да им помогнеш и препоръката от други клиенти, а не сертификатите и наградите, които имаш“ – споделя Георги Малчев в интервю за SocialEvo.net.

Партньори

  • 280 Interactive
  • SOHO
  • ICN.Bg
  • DEVIN
  • YOU & METRO
  • The Business Institute
  • The Duke of Edinburgh's International Award - Bulgaria
  • pCloud
  • ABLE - We Build Leaders