Сезон 6 на 9 Academy те чака до 10 октомври. - 9Academy
Кандидатстване

Сезон 6 на 9 Academy те чака до 10 октомври.


Сезон 6 на 9 Academy те чака до 10 октомври. 1

Kандидатстването за Сезон 6 е отворено ТУК  до 10 октомври.

И в този сезон на 9 Academy експерти и опитни специалисти от бизнес сектора ще споделят своите знания, умения и опит с 50 мотивирани и целеустремени участници.

Всеки, преминал през програмата на 9 Academy, натрупва знания и придобива умения в 9 модула, а именно Предприемачество, Маркетинг, Продажби, Финанси и счетоводство, HR, Правни въпроси, НПО, Digital/ IT, PR. А 9-те модула ще бъдат съпътствани от програмата за личностно развитие и допълнителни специални събития.

Миналата година 10-ма от кандидатствалите получиха стипендии в размер на 50% от таксата за участие, за което искаме още веднъж да благодарим на нашите алумни Траян Велев, Васил Павлов, Михал Камбарев, Росица Узунска и на обучителите Младен Борисов, Сава Бобчев и Георги Малчев. А тази година с радост ви съобщаваме, че ще продължим традицията и ще дадем 12 стипендии – 10 по 50% и 2 по 80% от таксата за участие.

Таксата за участие в Сезон 6 на 9 Аcademy, ако сте сред одобрените, е в размер на 450 лв. и може да бъде платена наведнъж или на 2 равни вноски. Тя покрива материали, част от таксите за локации, които ще ползваме, технически разходи и администрация и организация на специалните събития, които също са част от програмата. 9 Academy продължава да се случва благодарение на доброволния труд на обучителите и на екипа и с помощта на партньорите.

Ако сте сред одобрените кандидати на база формуляр, ще бъдете поканени на среща с представители на екипа, който ще избере и 50-те нови участници.

Попълнете формуляра за участие ТУК.

Сезон 6 на 9 Аcademy ще започне в началото на ноември 2018 и ще приключи в края на април 2019 г. Планирани са по 2 вечерни обучения на седмица, с начален час 19:00 ч. Участниците ще бъдат ангажирани и в 2 от съботите на всеки месец.

За повече информация следете уебсайта на Академията и профилите ни в социалните мрежи, където може да откриете интервюта с много от участниците от Сезон 1, 2 и 3, 4 и 5, както и  допълнителна информация за модулите и обучителите в тях. Очаквайте и покани за публичните ни събития през септември!

Очакваме ви!


Новини