проф. Десислава Бошнакова - 9Academy
Кандидатстване

проф. Десислава Бошнакова


проф. Десислава Бошнакова 1

Проф. Десислава Бошнакова е преподавател по ПР в Нов български университет и собственик и управител на бутиковата PR агенция ROI Communication.

Освен това е блогър и има подкаст – БошЛаф. Ревностен почитател на TED и лектор в българските издания на формата. Обича калинките, иска да стане експерт по десертни вина, да пише книги, да се занимава с документален и импровизационен театър и още много разнообразни неща.

Десислава Бошнакова е сред първите получили специализирано образование по PR. Любовта ѝ с НБУ датира от далечната 1992 г. Била е гост лектор в чуждестранни университети в САЩ, Финландия и Гърция. 

Автор е на книгите “Колективната мъдрост (Краудсорсинг)”, „PRоговорки“, „Политическите комуникации в мрежата 2.0” и „13 истории за W + 2 бонус“. А благодарение на работата й като издател и нейното издателство ROI – можем да четем специализирана PR литература и на български език.

Обучения

Какво е ПР и защо е толкова важен?

април 2014

Това обучение беше част от програмата на модул Връзки с обществеността в Сезон 1 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Януари 2014 – Юни 2014.

Какво е ПР и защо е важен?

април 2015

Това обучение беше част от програмата на модул Връзки с обществеността в Сезон 2 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2014 – Май 2015.

Какво е ПР и защо е важен?

април 2016

Това обучение беше част от програмата на модул Връзки с обществеността в Сезон 3 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2015 – Април 2016.

Какво е ПР и защо е важен?

март 2017

Това обучение беше част от програмата на модул Връзки с обществеността в Сезон 4 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Октомври 2016 – Април 2017.

Какво е ПР и защо е важен?

април 2019

Това обучение беше част от програмата на модул Връзки с обществеността в Сезон 6 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2018 – Април 2019.