Анна Ценова - 9Academy
Кандидатстване

Анна Ценова


анна ценова

Ценни съвети и насоки по темата ще научим от Анна Ценова – експерт с над 7 години опит в сферата на дигиталните маркетинг и комуникации, а в момента е Мениджър „Маркетинг и комуникации“ в Updata One. Опитът ѝ е свързан с планиране, управление и оптимизация на кампании в социалните мрежи, Google Ads и имейл маркетинг платформи. Интересува се от новите тенденции в дигиталната среда и наскоро преминава през престижната програмата “Driving Digital Marketing Strategy” на световно признатото бизнес училище INSEAD. Анна Ценова е и посланик и един от организаторите на Digital4Vidin, а освен това е и алумни на 9Academy от Сезон 3 на Академията. 

Обучения

Google инструменти

януари 2022

Често Google се споменава сред примерите, които нашите лектори дават – като компания, чиито продукти и услуги са се превърнали в неразделна част от ежедневието на огромна част от населението на планетата.
Така че няма как да не включим специално обучение за Google инструменти в Модул Маркетинг, реклама и ПР.

Стратегическо планиране в дигиталния маркетинг 

декември 2023

В това обучение Иван Пантелеев ще ви запознае със стратегическото планиране в дигиталния маркетинг. Ще разясни фазите и ще посочи акцентите и приоритетите. Ще бъде разгледан пример за над 2-годишна работа с компанията Viessmann.

Иван Пантелеев ще постави следните въпроси и ще даде отговори:
– Защо (и кога) digital marketing?
– Какво трябва да знаем за бизнеса преди да определим каналите?
– Как дигиталния маркетинг се вписва в общия маркетинг?

Иван Пантелеев ще ви преведе през целия процес на планиране, стъпка по стъпка. Ще чуете примери за различни ситуации и какви са добри реакции и подходи спрямо ситуацията.
Ще се запознаете с дигиталните активи и успешната стратегия за потребителска пътека.

Дефиниране на бранд аудитории и правилната комуникация с тях

декември 2022