Включи се, където и да си: Кандидатствай за участие в 9Academy до 19 октомври!
Кандидатстване

Включи се, където и да си: Кандидатствай за участие в 9Academy до 19 октомври!


професионално и личностно развитие

Кандидатстването за 9Academy вече е отворено!

Ще има ли ново издание? Кога ще стартира обучителната програма? Как мога да кандидатствам за 9Academy?

Това са само част от въпросите, които получихме в последните няколко месеца както в социалните мрежи на Академията, така и в пощата ни. И, да, вече е време да обявим новината, която и вие очаквахте: 

Слагаме старт на кандидатстването за следващото издание на 9Academy – най-цялостната обучителна програма за професионално и личностно развитие в България!

Всеки един от вас, независимо къде се намира, може да кандидатства за новия сезон на Академията до 09.10.2022г. (вкл.) Ние знаем, че вие също искате да научите повече за следващото издание на 9Academy. Затова преди да сте отворили формата за кандидатстване, споделяме с Вас още детайли относно сезон 10 на Академията и как да се превърнете в един от новите участници:

Както вече знаете, това издание също ще е дигитално, като специалните събития могат да бъдат провеждани на живо в зависимост от ситуацията в страната. Сезон 10 ще стартира в началото на ноември 2022 година и ще продължи до средата на февруари 2023.

Деветте бизнес модула остават традиционна част от обучителната програма, както и работата по бизнес казус. И в това издание програмата отново е с практическа насоченост. Една от ключовите цели на 9Academy е да развие умения в участниците спрямо различни аспекти на професионалното и личностното им развитие. Това постигаме благодарение както на дискусионната форма на уебинарите в програмата, така и на събития като „Работа по бизнес казус“ и специалния ни модул за личностово развитие.

А когато говорим за “Работа по бизнес казус”, това събитие дава шанс на всеки един участник  както да усъвършенства познанията си и практически да усвои информацията от обученията, така и да подобри работата си в екип и презентационните си умения. Ние добре знаем, че знанията от Академията са безценни, но именно с работата по бизнес казус даваме възможността на участниците да ги приложат на практика по реална ситуация от ежедневието на съществуваща компания или организация от НПО сектора. Нещо повече – така участниците получават обратна връзка, съвети от експерти и ментори, насоки, предложения за помощ и ценни контакти, за да разгърнат пълния ѝ потенциал.

А за да придобиете още по-добра представа за това какво се случва в рамките на един сезон, споделяме с вас ето тези спомени от последното издание:

Освен събития, които поставят основно акцента си върху професионалната част на Академията, модул “Личностово развитие” и тази година е част от обучителната програма. Той е и финалната част от пъзела на 9Academy, която допринася за участниците да развият себе си на всички нива. Чрез този специален модул всеки преминал през Академията успява да позиционира себе си в света като един много по-осъзнат човек спрямо самия себе си, но и другите и техните нужди.

Новото в Сезон 10

Участниците в Сезон 10 получават достъп до новата платформа за развитието на общността ни – 9Academy Membership.

Чрез нея новите 50 души в обучителната програма получават възможността както да колаборират и да комуникират с всички останали членове на общността, така и да черпят от допълнителни ресурси, да търсят и намират нови професионални възможности и да участват в допълнителни събития за нетуъркинг. 9Academy Membership е резултатът на нашето желание да работим още по-усилено в постигането на основната ни цел – развитието на една устойчива общност от професионалисти и предприемачи в България чрез събития и добавена стойност в различни направления. Повече за тази новост ще научите тук.

В този сезон отново имате възможност да кандидатствате и за една от петте стипендии на Академията, чрез които покриваме от 50% до 80% от таксата за участие. Стипендиите са част от нашия стремеж 9Academy да е достъпна за колкото се може повече хора. Целта е да подкрепим участници, за които таксата би била пречка да се включат. Обсъждаме подробно възможността за стипендия по време на интервюто, което следва след попълването на формуляра.

Как да кандидатствате?

Тъй като една от основните ни цели е да развиваме една истински устойчива общност, подборът е ключът към вашия вход за Академията. Той се провежда в два етапа:

  • Първи етап – попълване на апликационна форма. Тази част от процеса отнема от 15 до 30 минути.
  • Втори етап – неформално онлайн интервю. Покана за него ще получите при успешно преминаване през първия етап от подбора.

Таксата за участие в Сезон 10 на Академията е 600 лв. При желание от ваша страна да я платите разсрочено, можете да го направите на две вноски, всяка от която се равнява на 350 лв. Таксата може да бъде платена както от вас, така и от юридическо лице, напр. вашия работодател.

Кандидатстването ще продължи до 19 октомври вкл. и можете да го направите, като последвате линка. Вашите въпроси относно процеса, сезона, както и всички други теми, свързани с обучителната програма, може да зададете тук.

Следете нашия сайт за още новини както от 9Academy, така и от нашите партньори. Тази и друга полезна информация ще намерите в нашата фейсбук страницаинстаграм профила ниLinkedIn и нашия youtube канал.


Блог