9Academy в подкрепа на твоите идеи и личностно развитие
Кандидатстване

9Academy в подкрепа на твоите идеи и личностно развитие


9Academy сезон 8

Сезон 8 изненадва с неподозирани възможности

Не го очаквахте, нали? След паузата ни между 6 и 7 сезон да се завърнем с цели два в рамките на по-малко от една година за нас също звучи невероятно. От 9Academy обаче обичаме да предизвикваме както себе си, така и всеки един от вас, вдъхновил се да развие най-добрите си идеи и да превърне себе си в завършен професионалист. Затова сега имате възможността да изненадате света с идеите си, но и самите себе си с неподозираните възможности на личността ви.

Сезон 8 е тук в подкрепа на идеите и личностното развитие на

всеки дръзнал да се запише и ето какво крие той:

Успешен и обновен формат, програма, методология и платформи

Сезон 7 се превърна в новото начало на нашето любимо приключение 9Academy. С радост обаче можем да заявим, че преместването на Академията изцяло онлайн беше успешно. Чрез интеракции между екипа, участниците и лекторите, сезонът успя да създаде така нужната връзка между всички замесени в обучителния процес и да ги превърне в устойчиво общество на млади професионалисти. А това е и една от мисиите на 9Academy не само за конкретния сезон, но и за Алумни общността ни. 

Вижте повече: Седмото пробуждане на 9Academy и 50 широки (уеб) усмивки

Обученията от деветте бизнес модула бяха както такива на живо чрез уебинари, така и предварително записани, като и в двата случая всеки един от участниците има достъп до записите от тях. Нещо повече – както лекциите, така и заданията на участниците и допълнителните обучителни ресурси са лесно достъпни за тях в онлайн платформата на 9Academy. 

Ключов момент е и продължителността на Академията както за седми, така и за осми сезон – 3 месеца и половина.

За разлика от предишните ни сезони, тези имат също толкова интензивна програма, но събрана в рамките на три месеца и половина, вместо 6. Дигиталната страна на живота ни позволява да съберем всички лектори и участници заедно още по-лесно и поради тази причина ефективността ни успешно се доказа и за новия по-кратък период на време. Сезон 8 ще се проведе от началото на април до средата на юли 2021 г.

Онлайн интеракция = ефективна комуникация? Отговорът на 9Academy е 100% Да.

Нека си го признаем – всеки един от нас се чувстваше като Алиса в страната на дигитализацията преди не повече от година. След смелото впускане по следите на иновациите чрез сезон 7, сме категорични, че онлайн обучителният процес не отстъпва по нищо на срещите ни лице в лице по време на лекциите, Панаир на идеите и всички останали вълнуващи събития в Академията. Работата на участниците по бизнес казуси от практиката е новото вълнуващо допълнение към интеракцията им един с друг. ефлексиите и модулът “Личностно развитие” пък допълниха още повече гледните точки на всеки един от нас и разшири мирогледът ни не просто в полето на бизнеса, но и за нашата собствена персона. 

Вижте повече: Люба Попова, участник в Сезон 6 на 9Academy: “Бъдете себе си, наблюдавайте се и учете от промените, които ще забележите!”

50 участници, хиляди възможности

Участниците и тази година са 50, а форматът остава изцяло онлайн. Това помага за гъвкавостта на всеки един от вас да подобри себе си, независимо къде е. Доказани професионалисти от бизнеса у нас този път идват при вас, за да ви покажат ключовите елементи на това… да бъдеш най-добрият и да го предадеш нататък. След Академията идва дори по-вълнуващият момент:

Ставаш неизменна част от Алумни обществото ни и се докосваш до стотици вдъхновени хора като теб, жадуващи за развитие. 

Искате да бъдете част от устойчива общност у нас на постоянно развиващи се професионалисти? Можете да кандидатствате до 22 март, като последвате линка

Подборът на участници е в рамките на два етапа. Първият е чрез попълване на апликационна форма, а вторият чрез онлайн интервюта на одобрените кандидатури.

Последвайте фейсбук страницата ни за още новини около Академията и бизнеса у нас.

Автор: Кристина Димова


Новини