Седмото пробуждане на 9Academy и 50 широки (уеб) усмивки - 9Academy
Кандидатстване

Седмото пробуждане на 9Academy и 50 широки (уеб) усмивки


9Academy

Или как участниците в сезон 7 сложиха старт на следващите си тримесечни вълнения

Казват, че първите седем са най-важни. Тогава мисълта успява да придобие цялост, а в съзнанието се формират най-ясните спомени, основните навици вече са изградени. За седем сезона 9Academy се усеща именно така – като първолак, готов да скочи смело в новата реалност на света. Именно заради тази реалност ние трябваше “да се върнем отново в първи клас” и да преструктурираме формата на академията. И може сезонът да е седми, но новата му версия ни кара да се чувстваме като за първи път. 

Да се събудим заедно за промяната

Пробуждане: това е думата, с която може най-точно да се опише стартът на сезон 7. Именно на емблематичната дата – 1 ноември, новите участници в 9Academy успяха да пробудят желанието си за нови знания и прогрес.

В следобедните часове на Деня на будителите те се срещнаха един с друг през камерите си, но разстоянието нито за минута не беше пречка на ентусиазмa да изпълни и последния пиксел в онлайн събитието. 

Освен с 50 широки усмивки, участниците ни впечатлиха и с 50 вълнуващи нови истории. По време на откриването те трябваше да представят себе си по най-добрия начин. А ние за поредна година останахме не просто впечатлени, но и вдъхновени от историята на всеки един.

50 нюанса участници

По традиция Aкадемията е изпълнена с хора, потопени в дълбините на дигиталния свят и неговите производни професии. Програмисти и маркетинг специалисти със сигурност не липсват, но пък и икономистите са тук, за да наклонят везните. Разнообразието на сезон 7 се попълва от филолозите, медийните хора, а сред нас има студент по медицина, собственик на ателие за декорация на събития, както и човек, който е бил в цели 68 държави и дори (!) е бил ухапан от лъв. Думите и цялото време на света обаче няма да ни стигнат, за да представим всички страни на нашите нови, слънчеви и пъстри участници. Със сигурност можем да ви обещаем едно: ще можете да ги опознаете още чрез нашия сайт и занапред. 

Let’s get digital

Онлайн – такова беше цялото откриващо събитие на сезон 7.

Колкото и да искахме сезонът да стартира присъствено, от 9Academy вярваме, че здравето е основната отговорност на всеки един от нас.

Затова предпочетохме да стартираме хибридния сезон по изцяло нов начин за Академията – чрез среща в интернет. Това не ни попречи да говорим точно толкова пълноценно, колкото бихме го направили очи в очи. Нещо повече – на събитието представихме и платформата на академията в MightyNetworks, където всички участници ще могат да следят активностите и да комуникират помежду си.

На себе си и участниците обещаваме вдъхновение и през трите месеца от пътешествието, наречено 9Academy. На вас пък обещаваме със сигурност едно: че ще ви държим в течение за изцяло новия хибриден сезон на академията. Следете сайта, фейсбук страницата и инстаграм акаунта ни, за да научите най-новото.

А през останалото време можете да изгледате епизодите на поредицата ни #БързаРеакция, за да научите повече от собственици и мениджъри на различни по големина бизнеси в България за това как техният бизнес се справя с ефекта на COVID-19.


Новини