„Изобрети света, в който живееш“ на второто издание на “Аз, инженерът” - 9Academy
Кандидатстване

„Изобрети света, в който живееш“ на второто издание на “Аз, инженерът”


И тази година събитието “Аз, инженерът” ще докаже, че наука и иновации се случват и в България, а възможностите за професионална реализация са много.

И тази година събитието “Аз, инженерът” ще докаже, че наука и иновации се случват и в България, а възможностите за професионална реализация са много.

Събитието е организирано от Фондация Мечти в действиеWishBOX и Интер Експо Център, и ще се състои на 11 март 2015 г. от 9.30 ч. Второто издание отново ще даде възможност на млади иноватори и любители на инженерните науки да представят свои разработки, идеи и проекти, и то пред публика от над 400 души. За да участвате в кастинга за събитието, е необходимо до 15-ти февруари 2015 г. да се регистрирате в сайта www.iengineer.bg . Там трябва да изпратите и кратко ревю на своята разработка, да опишете основното послание, което искате да предадате, както и кратък план на структурата на презентацията си.

По време на събитието посетителите ще могат да се срещнат с инженери, изобретатели и представители на бизнеса, и да научат повече за дейността им и перспективите на професията. Ще имат възможност да разглеждат и участват в щандовете-работилници на различни компании и организации, които ще подготвят конкретни задачи и казуси за решаване и ще показват нагледно части от своята дейност.

Част от програмата е състезанието по РОБОТИКА от Робо Лига България, в което ученици и студенти ще покажат умения по сглобяване и борба с роботи.

По време на събитието организаторите ще събират CV-та на студентите и младите професионалисти, с  цел да им помогнат да се свържат с бъдещи потенциални работодатели от участващите компании.

Събитието е безплатно и отворено за всички посетители – професионалисти, студенти, гимназисти и любители. Нужна е само регистрация на www.iengineer.bg .

За повече информация, игри и възможности, следете и Facebook страницата на събитието: www.facebook.com/iengineer.bg


Новини