"Времето в 9 Academy" - закриващо събитие на Сезон 5 на 19 април - 9Academy
Кандидатстване

„Времето в 9 Academy“ – закриващо събитие на Сезон 5 на 19 април


"Времето в 9 Academy" - закриващо събитие на Сезон 5 на 19 април 1

Често се случва по време на или в края на даден сезон участниците в 9 Academy да ни задават въпроса „Какво се случва след като Академията приключи?“. От самото начало се знае, че времето, в което 50-те участници ще са заедно, е в рамките на 6 месеца – нито много, нито малко, но наситено с промени, предизвикателства, учене, преживявания. Ние пък отговаряме, че 9 Academy всъщност не приключва, защото след 6-те месеца общността расте, подкрепя се и поддържа отношенията си. И така година след година.

Ето защо с посланието „времето отлетява, но 9 Academy остава“ ви каним да се присъедините към закриващото събитие на Сезон 5 на Академията.

Датата е 19 април, часът – 20:00, а мястото – барTime Out“ (ул. „Луи Леже“ 2).  Защото всички понякога имаме нужда да използваме онзи „time-out”, който да ни презареди, без значение дали е под формата на отдих, обучение, нови конктакти, опит.

Неслучайно обръщаме внимание на времето и time-out-а – тази година събитието е обвързано и с времето, в което двама от участниците решиха да си сътрудничат и да създадат заедно „Time Out” – място, което ползваме за обучения, рефлексии, неформални срещи и което е доказателство, че общността на 9 Academy си взаимодейства успешно.

Заповядайте да се видим, да обсъдим „времето“ и да се порадваме на неговата споделеност заедно!

Дрескод: няма, но елате навреме 🙂

Събитието е свободно, но изисква предварителна регистрация ТУК.

Събитието във Фейсбук:„Времето в 9 Academy – закриващо събитие на Сезон 5“ на 19 април


Новини