Включи се в ABLE Activator до 21-ви декември 2018 - 9Academy
Кандидатстване

Включи се в ABLE Activator до 21-ви декември 2018


Включи се в ABLE Activator до 21-ви декември 2018 1

Тези от вас, които имат амбицията да стартират собствен бизнес, могат да кандидатстват за предприемаческа програма – ABLE Activator, която Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) стартират през февруари догодина.

Форматът на обучението ще бъде интензивен и е базиран изцяло на метода на ученето чрез преживяване с много практически задачи и симулации. Курсът започва на 15 февруари и ще протече в рамките на 6 дълги уикенда (петък вечер – неделя вечер), като всеки от тях ще покрие следните 6 модула:

1.Изграждане на характер и лидерски потенциал

2.Формиране на идеи и Хакатон

3.Създаване на стойност и тестване приложимостта на идеите

4.Бизнес модел

5.Маркетингова стратегия, продажби и преговори

6.Демо ден и уикенд с общността на ABLE

След успешно завършване на ABLE Activator, участниците ще могат да се присъединят към общността на ABLE и да продължат да развиват себе си и проектите си чрез мрежата от членове и ресурси на организацията.

Участници могат да бъдат студенти от втора година на обучение във ВУЗ, магистри, докторанти и млади професионалисти до 35 годишна възраст. Задължително условие е да владеят английски език и да имат възможност да посещават всички модули от програмата. Необходимо е също кандидатите да имат силна мотивация да се развиват като лидери и предприемачи, както и да допринасят за положителната промяна на средата в България.

Срокът за кандидатстване е 21 декември и става чрез попълване на апликационна форма.

Тридесет от всички кандидатствали ще бъдат избрани за участие в програмата, като таксата за включване е 270 лв. Студентите могат да кандидатстват за частични или пълни стипендии.

Повече информация можете да намерите на www.activator.bg, както и на фейсбук страницата на програмата.


Новини