Вдъхновяващите 5: станете част от най-перспективните предприемачи у нас - 9Academy
Кандидатстване

Вдъхновяващите 5: станете част от най-перспективните предприемачи у нас


Вдъхновяващите 5 е проект на Bloomberg TV Bulgaria

Вдъхновение. Това е част от порива на всеки предприемач, стартирайки своя бизнес. Много мисъл, стратегия, нюх, да. Но никога без вдъхновение. Екипът на Bloomberg TV Bulgaria перфектно знае този факт. Затова именно тази медия иска да поощри вдъхновението (ти).

„Вдъхновяващите 5“ е името на медийната кампания по случай рождения ден на телевизията, с която тя цели да подкрепи стартъп общността у нас. По този начин от Bloomberg TV Bulgaria за пореден път утвърждават пред себе си, но и пред нас основната си мисия – да са полезни за бизнес съсловието в държавата, както и за най-младата и все по-успешна част от него.

Именно новите предприемачи у нас са фокусът и на „Вдъхновяващите 5“ – кампания с цел подкрепа на стартъп обществото у нас. Освен този конкурс обаче, Bloomberg TV Bulgaria организира и годишна конференция. Нещо повече – тя ще се проведе в цели четири поредни онлайн издания. 

Приемственост – това е ключовата дума зад “Вдъхновяващите 5”. Bloomberg TV Bulgaria подава ръка на младите предприемачи, които успяват да намират правилния изход във всяка кризисна ситуация. До 15 ноември в кампанията „Вдъхновяващите 5“ могат да участват проекти и стартиращи дружества, които искат не просто да популяризират мисията си, но и да развият потенциала си.

Основното изискване към фирмите е да са със седалище в България, да са на не повече от 3 години от стартирането си и да имат готов и най-вече иновативен продукт или услуга за представяне. А наградата? Възможност на победителите да се запознаят с истинския ноу-хау от най-добрите в сферата у нас и да получат ценни съвети за развитието на стартъпа си.

Чудите се кога е крайният срок за кандидатстване ли?

Финалната дата за участие във „Вдъхновяващите 5“ е 15.11.2020, а гласуването продължава до 29.11.2020. А за да го направите, последвайте линка. Част от вдъхновените вече са видими на сайта на кампанията и може да се гласува за всеки един от тях.

И кой знае, може би вашият стартъп е от следващите най-вдъхновяващи бизнес идеи в България (защо не и в света)?


Новини