"Трябва да знаете накъде сте тръгнали" - Любомир Леков на публична лекция в УНСС - 9Academy
Кандидатстване

„Трябва да знаете накъде сте тръгнали“ – Любомир Леков на публична лекция в УНСС


Публичната лекция, организиранa съвместно от Бизнес клуб УНСС, Фондация “Лекови и 9 Academy, премина под надслов „Ethical Entrepreneurship”. Гост лекторът Любомир Леков говори за етиката в предприемачеството и важното място, което има тя в създаването и поддържането на устойчив бизнес.

Той развенча мита за необходимостта от арогантност и агресия в бизнес отношенията и сподели, че: “Най-добрият начин да изразиш своя глас е като помогнеш на другите да изразят своя глас.”. Доверието, което създаваме помежду си, е изключително важно и ценно както в личните, така и в бизнес отношенията ни.

Споделяйки примери от професионалния си опит, Любомир Леков предаде на присъстващите полезни съвети как да следват своите идеи и да вярват в реализирането им. „Трябва непрекъснато да правите провокации. Трябва да вярвате в невъзможни неща“, с тези думи Любомир Леков зареди положително всички присъстващи в зала “Голяма конферентна” на УНСС.

„Да работиш сам е много трудно. Трябва да имаш хора около себе си, които да ти помагат“, сподели Леков, съветвайки аудиторията да намира съмишленици и последователи в дейностите си. На финала на дискусията той призова да не се страхуваме, а да гледаме напред с желание за реализация.

Състоялата се лекция беше допълнение към обученията, провели се в първия модул – “Предприемачество” от бизнес академия 9 Academy и чудесен негов завършек.


Новини