Искаш ли да се присъединиш към екипа на 9Academy като фасилитатор?
Кандидатстване

Искаш ли да се присъединиш към екипа на 9Academy като фасилитатор?


Екипът на 9Academy търси помощник-фасилитатор.

Виж как – търсим Помощник-фасилитатор Oбучителен процес, който ще подпомага процеса по учене, ще следи за това средата да е подходяща, ще подкрепя участниците в преживяването им в Академията и ще координира процеси и инструменти, свързани с обучителния процес.

9Academy е бизнес Академия, в която вече 7 години създаваме среда за учене, практика, партньорства, споделяне и развитие. През програмата са преминали повече от 300 човека, които днес гордо наричаме, нашата Алумни общност. Последната година решихме да си дадем пауза, в която да трансформираме начина си на работа и Академията, за да я направим още по-полезна, смислена и достъпна. В резултат на промените, екипът ни си търси попълнения, които да станат част от общността, да учат и развиват нови умения, да се предизвикват и да допринасят за постигане целите на програмата.

Какво ще правиш?

  • Ще подкрепяща процеса по учене на група участници във всеки сезон на Академията;
  • Ще се грижиш за това участниците да имат пълна информация и нужните ресурси, за да учат и развиват умения в рамките на академията;
  • Ще координираш и организираш събития от програмата на всеки сезон;
  • Ще подпомагаш основните фасилитатори при прилагане на методологията на Академията: рефлексии, казуси, Q&A събития и други;

Разбира се, ние ще се погрижим да ти предоставим нужното обучение, подкрепа и ресурси, за да се справиш с всички задачи и предизвикателства. 

Ако имаш интерес да се развиваш като фасилитатор, имаш добри комуникативни умения и интерес в сферата на неформалното учене и бизнеса, изпрати ни своя автобиография и кратък отговор на въпроса “Защо?” на info@9academy.com.

Каква ще е ангажираността?

Това не е ангажимент на пълен работен ден, максимум 10 ч. на седмична база. Основната и по-голяма заетост е в периода ноември-февруари. Позицията, не е платена. Това е чудесна възможност за студенти и за техния стаж с потенциал за продължаване на трупане на опит и умения и в хода на учебната година, поради гъвкавостта на ангажимента.

Очакваме те!

Следете нашия сайт за още интервюта с алумни и лектори на 9Academy. Тази и друга полезна информация ще намерите в нашата фейсбук страница и инстаграм профила ни.


Новини