#Studio9A – нова видео поредица с първи гости от финтех компанията Settle
Кандидатстване

#Studio9A – нова видео поредица с първи гости от финтех компанията Settle


#Studio9A – нова видео поредица с първи гости от финтех компанията Settle Bulgaria

Екипът на 9Academy стартира нова видео поредица под името #Studio9A. Първият епизод ще бъде излъчен на живо на 15.06.2021 г. (вторник) от 18:30 ч. във Facebook страницата и YouTube канала на 9Academy. Ще започнем с рубриката The story behind, в която ще ви разказваме за интересни компании, как е започнала тяхната история и как постигат своите успехи.

Първите гости ще бъдат представители на динамично развиващия се финтех сектор – Детелина Момчева и Димитър Гюрджилов от Settle Bulgaria.

Терминът “финтех” отдавна не е просто жаргон в бизнеса, а част от ежедневието ни. Т.нар. финансови технологии са от изключително значение за подобряването на живота на отделния човек и за бизнес процесите. Положителното влияние на компании като Settle в живота и в работата ни е безспорно и е само въпрос на време все повече хора да се убедят в това.

Нямаме търпение да ви срещнем с нашите изключително интересни събеседници, а ето и кои са част от въпросите, които ще разгледаме с тях:

  • Какви са тенденциите в развитието на финтех сектора по света и къде се намира България?
  • Каква е историята на Settle преди да стигне до България и защо избират именно нашата държава за едва четвъртата, в която да имат официално представителство?
  • Как Settle навлиза на нов пазар?
  • Как мобилните плащания помагат на търговията, улесняват клиентите и създават в пъти по-добро преживяване на потребителите?
  • Как Settle помага на малките бизнеси и на отделните хора?

Още много интересни въпроси предстои да бъдат обсъдени в разговора с нашите гости от Settle Bulgaria, но нека преди това ви запознаем с компанията и с нейните представители.

#Studio9A – нова видео поредица с първи гости от финтех компанията Settle 1
Settle Bulgaria

Settle е кулминацията на 10-годишен опит в сферата на мобилните плащания. Екипът на компанията е разработил първата платформа за мобилни плащания в Скандинавските страни и е стартирал първата система за мобилни плащания в Норвегия (mCASH), повлиявайки на живота на милиони хора и помагайки им коренно да променят начина, по който плащат и получават плащания. Целият този опит и технология сега се прилагат от Settle Group за създаването на най-голямата съвместна мрежа за мобилни разплащания в Европа.

С приложението Settle индивидуални потребители могат незабавно да изпращат, получават и управляват пари от телефона си. А всеки бизнес има достъп до набор от решения за приемане на изцяло мобилни плащания във всяка една ситуация, без необходимост от допълнителни устройства.

Settle е общоевропейска услуга за мобилни плащания, достъпна на 22 европейски пазара. За разлика от повечето мобилни портфейли и нео банки, Settle разчита на местни партньорства за развиване всеки отделен пазар. Технологиите, операциите, финансовото лицензиране и разработването на продукти се извършват на централно ниво от Settle Group, базирани в Осло, Норвегия.

#Studio9A – нова видео поредица с първи гости от финтех компанията Settle 2
Settle Bulgaria

Settle България отговаря за развитието на местния пазар и управлява дистрибуторските партньорства, за да достигне до възможно най-много потребители и компании в страната.

Детелина Момчева е Икономически директор на Settle за България. Стартира кариерата си в Индия в холандска консултантска агенция,  работи за образователен  старт-ъп в Египет, управлява маркетинг активностите на Valvoline и Texaco за 14 пазара от Централна и Източна Европа, развива картовия бизнес и управлява програмата за лоялност на Шел в България. Притежава бакалавърска степен „Международни икономически отношения“ и магистърска „Международна културна политика и мениджмънт“ от Warwick University. 

Димитър Гюрджилов e Главен търговски директор на Settle. Има над 15-годишен опит в инвестиционното банкиране, фондове за рискови инвестиции и бизнес развитието. В момента участва и в редица финтех начинания и консултантски мандати в Централна и Източна Европа. Основател на Challenger Capital Partners. Между 2006 и 2010 г., заема поста Главен инвестиционен директор в NBGI Private Equity със седалище в Лондон. Работил е също в компании като JPMorgan и  Merrill Lynch Private Banking и в градове като Сидни и Ню Йорк. Получава бакалавърската си степен от Американски университет в България и MBA от University of Miami.

За да научите повече „от кухнята“ на Settle – бъдете и вие с нас на живо на 15.06.2021 г. (вторник) от 18:30 ч. във Facebook страницата и YouTube канала на 9Academy. Ще имате възможност да зададете своите въпроси в коментар под видеото по време на излъчването във Facebook страницата и YouTube канала.

Очаквайте скоро информация за следващите епизоди и останалите рубрики във видео поредицата #Studio9A. Тя ще бъде своеобразно продължение на поредицата #БързаРекация.

Ще ви срещаме както с успешни предприемачи, така и с мениджъри с богат опит, експерти в разнообразни сфери и представители на НПО сектора, постигащи устойчиви резултати за каузите си. Заедно с тях ще търсим пътя към развитието на професионалната среда у нас и ще си докажем, че всичко е възможно с необходимите знания, умения и желание за прогрес.

За повече информация и още новости – следете ни във Facebook страницата, Instagram и LinkedIn. Абонирайте се за YouTube канала ни, за да не изпуснете нито един епизод по пътя към професионалното израстване!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Новини