StartUP Conference NEXT 2014 среща българската предприемаческа общност с успели предприемачи и инвеститори от цял свят - 9Academy
Кандидатстване

StartUP Conference NEXT 2014 среща българската предприемаческа общност с успели предприемачи и инвеститори от цял свят


StartUP Conference NEXT 2014 среща българската предприемаческа общност с успели предприемачи и инвеститори от цял свят 1

Осмото издание на StartUP Conference NEXT ще се проведе на 10-11 Октомври 2014 г. в Sofia Event Center. Това е най-големият форум за предприемачество в България.

Темата на конференцията тази година е start-up marketing и growth hacking. Поканени са успели предприемачи и инвеститори от целия свят. Ето и повече информация за някои от тях:

 

Един от главните лектори ще бъде Rob Fitzpatrick, основател на Centric. Изобретил е продукти, които се използват в световен мащаб от марки като MTV и Sony и по този начин увеличава финансирането в Щатите и Великобритания.

 

Ще можете да се запознате със Salim Virani – основател на 5 успешни стартъпа и на Leancamp – свързващо звено на Lean Startup, UX и други бизнес модели.

 

Гост лектор е и Devin Hunt – основател на две технологични компани и на YCombinatior alumni – фирма, произвела продукти за множество брандове като Vice Magazine, Disney Imagineering и BERG.

 StartUP Conference NEXT 2014_speakers

 

Друг лектор на конференцията ще бъде Tendayi Viki – консултант стратегии и иновации, помагащ на големи организации да разработят системите си иновативно, подобно на стартъпите.

 

Не пропускайте да чуете какво има да сподели Bob Dorf. Това е човек, който е посветил живота си на развитието на компании. Първата му компания наброява 150 служители, когато я продава. А друг негов успешен стартъп, Marketing 1to1, е фирма, която той развива до 400 служители. По време на Конференцията Bob Dorf ще говори за различните бизнес модели и как те влияят върху процеса по изграждане на мрежа от клиенти. Също така той ще избере няколко сред притежателите на вип билети, които вече имат реализирани старт-ъпи, и ще уговори индивидуални срещи с тях.

 

Запознайте се и с Marvin Liao – партньор в „500 Startups“, ментор на няколко стартъп програми на Accelerator в Европа, Израел и САЩ. Той помага на стартъп екипите в осъществяването на продажбите, маркетинга и в изграждането на партньорски връзки.

 

Тези, както и много други чуждестранни предприемачи, ще можете да видите на 10 и 11 Октомври. Също така в конференцията ще участват Димитър Станимиров, Ивелина Манова, Елена Желева и Любен Белов. Билети можете да закупите чрез Eventbrite.


Новини