StartUP Conference Blagoevgrad 2017: Ideas Rearranged - 9Academy
Кандидатстване

StartUP Conference Blagoevgrad 2017: Ideas Rearranged


StartUP Conference Blagoevgrad 2017: Ideas Rearranged 1

StartUP Conference ще събере за шеста година повече от 200 предприемачи и ентусиасти, както от региона на Благоевград, така и от цялата страна.

Събитието има за цел да помогне на млади ентусиасти да развият своите идеи. Ежегодният форум, организиран от StartUP@Blagoevgrad, през 2017 г. ще се проведе на 25-26 март в Студентски Център „Америка за България” в град Благоевград.

В рамките на два дни конференцията ще събере инвеститори, предприемачи и студенти, които ще имат възможността да общуват помежду си и да обменят вдъхновящи идеи за стартиране на собствен бизнес. Лекции и презентации ще допринесат за разработване и усъвършенстване на идеи, свързани с предприемачеството.

Лекторите ще представят своите компании, ще споделят опита си в успешното развиване на собствен бизнес и ще насочат младите предприемачи. В края на деня посетителите ще са преминали през стъпките за създаване и развитие на компания.

Програмата на събитието включва интерактивни уъркшопи, където с насоките на професионалисти, участниците ще упражнят практически трикове за създаване и промотиране на бизнес идеи. Гостите на конференцията ще бъдат поканени да присъстват и на коктейл с лекторите и организаторите на събитието, където в неформална обстановка ще могат да обсъдят своите интереси и планове.

StartUP@Blagoevgrad е част от Фондация StartUP, организатор на най-мащабното събитие за предприемачи в България – StartUP Conference, София. Екипът на StartUP@Blagoevgrad е съставен изцяло от студенти ентусиасти, които вярват, че развитието на младите хора е ключово за едно по-добро бъдеще за България.

За повече информация: www.startupatblagoevgrad.org.


Новини