Старт на записванията за Сезон 4 на 9 Academy - 9Academy
Кандидатстване

Старт на записванията за Сезон 4 на 9 Academy


S4-signup-pic

След успешни 3 сезона на 9 Academy и вече 150 намерили развитие и среда да разгърнат потенциала си “академици” няма как да не продължим и с четвърти сезон.

Днес, 6 юли, започват записванията за Сезон 4. А крайният срок да заявиш своето желание за участие е 16 септември.

И в този сезон на 9 Academy експерти и опитни специалисти от бизнес сектора ще споделят своите знания, умения и опит с 50 мотивирани и целеустремени участници, чрез интерактивни методи на преподаване и преживявания, които остават за цял живот.

Уникалното в идеята на бизнес академията е, че в центъра на обучителния процес са участниците. Всички модули, обучения, обучители и допълнителни активности са съобразени с нуждите на групата, както и с това до колко релевантни са те спрямо обучителните цели, които всеки един от тях си е поставил.

Всеки, преминал през програмата на 9 Academy, натрупва знания и придобива умения в 9 модула, а именно Предприемачество, Маркетинг, Финанси и счетоводство, HR, Правни въпроси, НПО, PR, Digital/ IT, Продажби. И в този сезон на Академията ще бъде включена и програмата за личностно развитие, която беше изключително полезна и интересна за участниците в предишния сезон.

Сезон 4 на 9 Аcademy ще започне по-рано от обикновено – на 22 октомври 2016 г. и ще приключи през април 2017 г. Предвидена е малко по-голяма пауза около Коледните и новогодишните празници с повече свободоно време за подготовка за специални събития в програмата.

Планирани са по 2 вечерни обучения на седмица, с начален час 19:00 ч. Участниците ще бъдат ангажирани и в 2 от съботите на всеки месец.

За да кандидатстваш, е необходимо да попълниш формуляр (може да го видиш тук9academy.com/registration), който ще ни запознае с твоята личност, цели и умения.

Краен срок: 16 септември.

 

Одобрените на база формуляр кандидати ще бъдат поканени на среща с представители на екипа, който ще избере и 50-те нови участници.

Таксата за участие в Сезон 4 на 9 Аcademy, ако бъдеш одобрен, е в размер на 270 лв. и може да бъде платена наведнъж или на 2 равни вноски. Тя покрива материали, част от таксите за локации, които ще ползваме, администрация и организация на специалните събития, които са също част от програмата.

За повече информация следи уебсайта на Академията и профилите в социалните ни мрежи, където може да откриеш интервюта с много от участниците от Сезон 1, 2 и 3, допълнителна информация за модулите и лекторите в тях, както и още много новини за Сезон 4 и покани за наши публични събития през септември.

Пожелаваме успех на всички кандидати!

 

9 Academy се организира от Фондация „ДЕВЕТ“, фондация, чиято основна цел е подпомагане на личностното и професионалното развитие на хората чрез практически знания, умения и опит, предоставени по интерактивен и достъпен начин.


Новини