Станете част от ПРОМЯНАТА за младежта на България
Кандидатстване

Станете част от ПРОМЯНАТА за младежта на България


ПРОМЯНАТА 2021

Конкурсът за социални предприемачи ПРОМЯНАТА 2021 Ви очаква

Социалното предприемачество се е доказало като един от най-ефективните начини за справяне със социалните проблеми и предизвикателства на обществото ни. А когато става дума за децата и младежите (от 0 до 24 години) – е ясно, че има редица проблеми, които търсят своите решения, като в същото време всички ние сме готови да дадем най-доброто от себе си, да бъдем иновативни и постоянни в усилията си. Тъй като социалното предприемачество съчетава бизнес подхода и задълбочеността на социалната работа, именно то може да постигне дълготрайна промяна и да осигури най-доброто бъдеще за децата и младежите. Ако Вие имате решение как да донесете положителна промяна за възможно най-много деца и младежи и имате предприемачески дух и силна мотивация, то следващите редове са за Вас. 

За осма поредна година фондация Reach for Change България и Нова Броудкастинг Груп организират ПРОМЯНАТА – конкурс за социални предприемачи, които имат решение за възможно най-много младежи у нас.

Той е отворен както за физически лица, така и за организации с нестопанска цел. За участие не се изискват допълнителни документи, определен брой години дейност или управлявани средства.

Ето какво обаче ще получат както големият победител, така и част от останалите финалисти: 

  • Финансова подкрепа – Големият победител ще получи начален капитал от 30 000 лв., а още четирима финалисти ще получат по 10 000 лв. 
  • Участие в акселератор – В периода декември 2021 – юни 2022 петимата финалисти ще получат обучения и индивидуални консултации, които да им помогнат да развият своето решение и своя бизнес модел. Подкрепата ще е базирана на индивидуалните нужди на всяка от организациите.
  • Участие в общността на ПРОМЯНАТА и контакт с потенциални партньори – Финалистите получават достъп до мрежата на ПРОМЯНАТА – корпоративни партньори и общността от социални предприемачи в програмите на Reach for Change.
  • Медийна подкрепа и обществено доверие – Финалистите в програмата ще получат медийна подкрепа от Нова Броудкастинг Груп чрез изготвяне на промо видеа и интензивна кампания в телевизионните и дигиталните канали на медийната група в рамките на онлайн гласуването (2 – 23 ноември 2021 г.). Освен това те ще получат и рекламна кампания на стойност от по 30 000 лв., която включва излъчване на рекламен спот в телевизионен ефир в периода декември 2021 – юни 2022. 

Конкурсът за социални предприемачи ПРОМЯНАТА 2021 е отворен за кандидатстване до 16 август. Изборът както на победителя, така и на финалистите, ще приключи през декември 2021 г. и ще премине през седем етапа. Още информация за критериите за участие, етапите на оценка и наградния фонд, може да намерите тук и във фейсбук страницата на ПРОМЯНАТА.

Искате да научавате първи за други страхотни възможности? Следете нашия сайт за още новини както от 9Academy, така и от нашите партньори. Тази и друга полезна информация ще намерите в нашата фейсбук страница и инстаграм профила ни.


Новини