Креативната работилница Sofia Service Jam на 29-31 март - 9Academy
Кандидатстване

Креативната работилница Sofia Service Jam на 29-31 март


Креативната работилница Sofia Service Jam на 29-31 март 1

Креативната работилница Sofia Service Jam ще се проведе за четвърта поредна през уикенда 29-31 март 2019 г. Tова ще се случи в лабораторния комплекс на София Тех Парк, които ще са домакини на събитието, организирано от Сдружение ‚|Не|Формално‘ с подкрепата на множество страхотни организации.

Sofia Service Jam е част от най-масивната дизайн работилница от този род – Global Service Jam, която се провежда едновременно в над 100 града в цял свят (вкл. Сидни, Хонг Конг, Берлин, Лондон, Ню Йорк и т.н.) и свързва хиляди хора, които работят за развитието на иновационните услуги и продукти. Те имат за цел да интерпретират глобално зададена тема, която е пазена в тайна до започване на събитието.

Какво е Jam? Представете си Jam session в музиката – събирате се, носите си инструментите, уменията и отвореното съзнание. Някой задава ритъм и вие започвате да свирите. Не го анализирате, не го дискутирате, а просто спонтанно се наслаждавате. Прехвърляте вашата импровизация на някой друг и тръпнете в очакване на това, което ще се върне обратно при вас. Заедно създавате нещо, което никой от вас не може да създаде по отделно.

Sofia Service Jam работи по същия начин, но не музиката е вашата импровизация, а идеите. Работите с хора, които не сте срещали преди, прехвърляте си идеи и надграждате над тях. Паралелно научавате нови неща, откривате повече за самия себе си, подобрявате уменията си и същевременно се забавлявате. Основна цел на събитието е да се изградят и тестват физически прототипи, целящи да се превърнат в реални продукти.

Sofia Service Jam е подходящo събитие за хора с aбсолютно всякакви професионални и любителски интереси. Това е част от концепцията на Jam-а – да се постигне интердисциплинарност на екипите, тъй като по този начин се раждат най-гениалните идеи, съчетаващи множество различни гледни точки. Следователно всички хора, които са готови да мислят нестандартно и креативно при разработване на иновативна услуга или подобряване на съществуваща такава, са добре дошли! Не изпускайте шанса си, местата са ограничени.

Let’s jam together!

Началото е на 29-ти март от 18:30 ч. в София Тех Парк.

За повече информация – следете страницата на събитието във Фейсбук:
https://www.facebook.com/events/1170508433131556/

За регистрация:
https://www.eventbrite.co.uk/e/sofia-service-jam-tickets-57738751159


Новини