Sofia Service Jam 2018 - Let’s Jam Together! - 9Academy
Кандидатстване

Sofia Service Jam 2018 – Let’s jam together!


Sofia Service Jam 2018 - Let’s jam together! 1

През уикенда 9-11 март за трета поредна ще се проведе креативната работилница Sofia Service Jam. Tова ще се случи в центъра за дизайн и иновации‚ „ГЕНЕРАТОР“, които ще са домакини и съ-организатори на събитието заедно с екипите на Сдружение „|Не|Формално“ и Service Design Network Bulgaria.

В първите две издания на Sofia Service Jam (2016/2017 г.) участваха 70 души, в това число ментори, учас­тници и организатори. Емоциите и позитивните резултати амбицират организаторите да продължат с развитието на инициативата през 2018, като те отново са подготвили множество изненади и награди за участниците.

Sofia Service Jam е част от най-масивната дизайн работилница Global Service Jam, която се провежда едновременно в над 100 града в цял свят (вкл. Сидни, Хонг Конг, Берлин, Лондон, Ню Йорк и т.н.) и свързва хиляди хора, които работят за развитието на иновационните услуги и продукти. Те имат за цел да интерпретират глобално зададена тема, която е пазена в тайна до започване на събитието. Работилницата се провежда един уикенд, през който участниците биват въвлечени в процеса на групово разработване на иновативни продукти, свързани с дизaйна на нова услугa или подобряване на съществуваща такава. За целта опитни ментори подпомагат процеса със съвети и насоки.

Sofia Service Jam е подходящo събитие за хора с различни професионални и любителски интереси. Това е част от концепцията на Jam-а – да се постигне интердисциплинарност на екипите, тъй като по този начин се раждат най-гениалните идеи, съчетаващи множество различни гледни точки. Следователно, всички хора, които са готови да мислят нестандартно и креативно при разработване на иновативна услуга или подобряване на съществуваща такава, са добре дошли!

Всичко е възможно на Sofia Service Jam, но страхотните емоции и удовлетворението от преживяването са гарантирани! 

Let’s jam together!

Началото е на 9-ти март от 18:00 ч. в ГЕНЕРАТОР.

За повече информация посетете страницата на Sofia Service Jam във Фейсбук
https://www.facebook.com/sofia.design.jam/?ref=bookmarks

За регистрация:
https://www.eventbrite.com/e/sofia-service-jam-2018-tickets-42864188943?aff=eac2

 


Новини