Весела Магунска, участник в Сезон 7: 9Academy е една емоция, адреналин и пристан.
Кандидатстване

Весела Магунска, участник в Сезон 7: 9Academy е една емоция, адреналин и пристан.


9Academy сезон 7 участници академия алумни

Като част от поредицата ни „Алумни разказват за участието си в 9Academy„, този път ви срещаме с участниците от последния сезон на Академията. Te се превърнаха и в първите, които се впуснаха в нашето дигитално приключение с обновения дигитален формат на обучителната ни програма. За да разкаже за своето участие в Академията, днес ви представяме Весела Магунска.

Разкажи ни малко за себе си.

Ха, да видим! Напоследък постоянно се преоткривам, но това, което винаги съм носила със себе си, е – животът се живее с усмивка и винаги съм готова за експерименти. Дисциплинирала съм се да проявявам смелост за предизвикателствата и макар всяко следващо да е по-комплицирано, да помня, че то носи повече наслада. Затова се и усмихвам на тях. Това, в което вярвам е, че няма „не мога“, има липса на мотивация. А 9Academy дава тази мотивация.

Вижте повече: Сезон 8 на 9Academy в подкрепа на твоите идеи и личностно развитие

Къде по професионалния ти път те откриваме в момента и как гледаш на него след Академията?

Откривате ме, когато в Mocco Living идеите станаха толкова много и така назряха, че дойде момента да се действа. В и покрай 9Academy срещнах хора, с които се вдъхновявахме взаимно и постоянно импровизираме. Особено след панаира на идеите, тогава тласъкът дойде много силно и сякаш нещо от голяма важност се отключи. 🙂

Какво те вдъхнови да се запишеш в сезон 7 на 9Academy?

Мъри – Марияна Косева от Студио ДаДа. Тя е участник в предишен сезон. Пиехме вино и обсъждахме как една идея да стигне до реализация.

Как те предизвика Академията?

Да харесам онлайн формата.

Кой беше най-впечатляващият от деветте модула и защо?

Модул Предпиемачество, Модул Продажби и Модул Маркетинг, ПР и реклама, заради лекторите и заради темите, които засягахме.

Вижте повече: Сезон 7 на 9Academy: Онлайн приключение с щастлив край на живо

Сезон 7 беше изцяло онлайн с обновена методология. Как се отрази това на ефективността на обучението ти?

Да, за която в началото бях против, защото живата връзка винаги дава повече. От друга страна това беше една времева възможност за мен изобщо Академията да се случи, така че приех и не съжалявам.

Какво ново откри за себе си в 9Academy?

Нови приятели, нови вдъхновители. 🙂

Кой е най-ценният урок, който научи за себе си в Академията?

Даването и получаването на обратна връзка. (смее се)

Какво ще посъветваш всеки, който иска да се впусне в приключението 9Academy?

Да се впуска. 9Academy е една емоция, адреналин и пристан.

Сезон 8 на 9Academy започва този април! Очаквай повече информация за най-цялостната програма за професионално и личностно развитие в България.


Блог