Полина Динева, участник в Сезон 7: Благодарение на 9Academy имам много по-ясен поглед върху различните процеси в бизнеса.
Кандидатстване

Полина Динева, участник в Сезон 7: Благодарение на 9Academy имам много по-ясен поглед върху различните процеси в бизнеса.


Полина Динева Сезон 7 алумни академия участници 9Academy

Като част от поредицата ни „Алумни разказват за участието си в 9Academy„, този път ви срещаме с участниците от последния сезон на Академията. Te се превърнаха и в първите, които се впуснаха в нашето дигитално приключение с обновения дигитален формат на обучителната ни програма. За да разкаже за своето участие в Академията, днес ви представяме Полина Динева.

Разкажи ни малко за себе си.

Здравейте, аз съм Поли. От малка обичам да мечтая, любимото ми време беше вечер, преди сън, тогава в тъмната стая изграждах нови светове. Вече пораснала знам, че всички тези мечти са съвсем възможни, стига да се изправиш пред страховете си и да действаш! Горда съм, че малко по малко ги постигам.

Вижте повече: Сезон 8 на 9Academy те очаква в подкрепа на твоите идеи и личностно развитие

Къде по професионалния ти път те откриваме в момента и как гледаш на него след Академията?

Занимавам се с това, което винаги съм обичала – дигитален маркетинг и организация на събития в Метрополитън Хотел София. Ежедневно се срещам с пъстра палитра от личности – гостите ни, пътуващи от цял свят, бизнес партньори от най-добрите компании в България, това е моето гориво. В същото време имам свободата да развивам най-креативните си идеи в реални кампании, благодарение на дигиталния маркетинг.

Благодарение на Академията имам много по-ясен поглед върху различните процеси в бизнеса. Лекцията на Стойне Василев ме запали по финансите, звено, което преди това ме плашеше изключително! Имам много идеи, а 9Academy ми даде увереност и точните знания, за да ги осъществя.

Какво те вдъхнови да се запишеш в сезон 7 на 9Academy?

Знам за 9Academy от първия сезон, бях студент в първи курс и пътувайки в бусче към Боровец, за да празнуваме 8 декември (интересен тайминг, нали 🙂 !), няколко от моите приятелки обсъждаха, че са кандидатствали за стаж в екипа, след което и станаха част от него. Спомням си с колко плам разказваха за лекторите и участниците… още тогава си обещах, че един ден ще бъда достатъчно успешна, за да ме одобрят за участник. В последните 3 години имах желание, но не и достатъчно самочувствие, за да кандидатствам. 2020 година промени много неща, накара ме да не отлагам нищо и ето ме тук!

Как те предизвика Академията?

9Academy определено ме изкара от познатото ежедневие! Предизвика ме да й се посветя изцяло, лекциите запълваха програма ми и нямах свободно време за пилеене, както преди.

Това ми помогна да се почувствам истински жива, осмисли ежедневието ми. Върнах си искрата и си поставих толкова много нови цели, на които да се посветя след Академията.

Кой беше най-впечатляващият от деветте модула и защо?

Всеки модул беше полезен и ми отвори очите за нещо ново. Любимият ми е „Предпремачество“, той беше първият в програмата ни и даде „летящ старт“.

Вижте повече: Сезон 7 на 9Academy: Онлайн приключение с щастлив край на живо

Сезон 7 беше изцяло онлайн с обновена методология. Как се отрази това на ефективността на обучението ти?

В началото бях скептична, обожавам комуникацията на живо и смятах, че ще загубя доста от преживяването, бидейки само в онлайн среда. Това обаче изобщо не беше така!

В предизвикателния zoom формат споделяхме много повече от знания… обменяхме идеи, създадохме приятелства.

Какво ново откри за себе си в 9Academy?

Участието в различни дискусии и проекти ми помогна да си „сверя часовника“. Дадох си сметка колко много съм научила в професионалния си път, колко потенциал имам. Може би не е нещо ново, но аз го преоткрих.

Кой е най-ценният урок, който научи за себе си в Академията?

Много съм благодарна на всички лектори, които ни въведоха в техния личен свят, разказвайки ни историите си. Ние виждаме колко са успешни в момента, но през годините са имали и много падения. Това е част от пътя на дейните хора, той не е безпроблемен, но нищо хубаво не идва лесно. Моят урок е да не се страхувам да опитвам, да не се притеснявам от провала, защото понякога той ни учи на най-ценните уроци и ни прави много по-силни.

Какво ще посъветваш всеки, който иска да се впусне в приключението 9Academy?

Да не отлага! Както вече ви споделих, аз отлагах години наред, но всички предубеждения, които съм имала, са били излишни!

Бъдете смели и се насладете на това приключение!

Сезон 8 на 9Academy започва този април! Очаквай повече информация за най-цялостната програма за професионално и личностно развитие в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Блог