Галина Любчева, участник в Сезон 7: 9Academy ме предизвика да отворя още повече съзнанието си
Кандидатстване

Галина Любчева, участник в Сезон 7: 9Academy ме предизвика да отворя още повече съзнанието си


Галина Любчева Сезон 7 9Academy участици алумни

Като част от поредицата ни „Алумни разказват за участието си в 9Academy„, този път ви срещаме с участниците от последния сезон на Академията. Te се превърнаха и в първите, които се впуснаха в нашето дигитално приключение с обновения дигитален формат на обучителната ни програма. За да разкаже за своето участие в Академията, днес ви представяме Галина Любчева.

Разкажи ни малко за себе си.

Юрист съм по образование, като през последните 5 години се занимавам с предоставянето на правни услуги на ИТ компании. Хобитата ми са свързани с водните спортове, пътешествия, доброволческа работа.

Вижте повече: Сезон 7 на 9Academy: Онлайн приключение с щастлив край на живо

Къде по професионалния ти път те откриваме в момента и как гледаш на него след Академията?

Откривате ме в момент, в който работя много активно, и съм заета с много и интересни проекти и сделки на работното си място. Как гледам на професионалния си път след 9Academy? Със сигурност в момента желая да помисля повече за личния си бранд и как мога да развивам своя компания с опита, който вече имам зад себе си в сферата на консултаските услуги.

Какво те вдъхнови да се запишеш в сезон7 на 9Academy?

Вдъхнови ме идеята да се развивам личностно и професионално. Като млад човек за мен това е много важно.

Академията те среща с лектори професионалисти в своята област, млади и амбициозни хора. Всичко това като комбинация е много интересно и те кара да искаш да бъдеш част от общността.

Как те предизвика Академията?

9Academy ме предизвика да отворя още повече съзнанието си и да осъзная още по-добре как се изграждат връзките между хората. Сезон 7 е уникален с това, че бе първият сезон изцяло в Zoom без срещи на живо. Въпреки това участниците се превърнахме в приятели и обсъждахме именно такива приятелски теми като вино, пътешествия, както и теми от Академията като лекциите, лекторите и нашите собствени идеи. Толкова интересно и вълнуващо е да можем да изградим такива връзки с хора, които не познаваме, но същевременно всички сме свързани чрез идеята на 9Аcademy.

Кой беше най-впечатляващият от деветте модула и защо?

За мен това бе модул Предприемачество. Как се ражда идея, как да я валидираш и какво всъщност означава това валидиране бе много интересно за мен. Освен това да чуем личните истории на лекторите и как те са стартирали своя бизнес, какви успехи и провали са преживели също беше много вдъхновяващо и зареждащо преживяване.

Вижте повече: 9Academy в подкрепа на твоите идеи и личностно развитие

Сезон 7 беше изцяло онлайн с обновена методология. Как се отрази това на ефективността на обучението ти?

Изключително позитивно. Моята работа е свързана с много дълги часове на работа, висока натовареност и ако трябваше да включа и лекции на живо, щеше да бъде много трудно за мен. Онлайн обученията ми позволиха да взема участие в близо 95% от лекциите.

Достъпът до платформата, възможността да слушаш и гледаш лекциите от дивана вкъщи определено минимализира стреса и ми се отрази позитивно.

Какво ново откри за себе си в 9Academy?

Открих нови приятели. 🙂

Кой е най-ценният урок, който научи за себе си в Академията?

Никога не си позволявай да гледаш света само от един ъгъл. Винаги търси хора, които да ти дадат своето виждане и преспектива, за да може твоят свят и възприятия да се обогатят. И както каза Ралица Ралчева, един от лекторите в Академията: Преди да решиш един проблем правилно, се убеди, че решаваш правилния проблем.

Какво ще посъветваш всеки, който иска да се впусне в приключението 9Academy?

Да не го мисли въобще. 9Academy е една прекрасна емоции, която трябва да се изживее.

Затова смело напред!

Сезон 8 на 9Academy започва този април! Очаквай повече информация за най-цялостната програма за професионално и личностно развитие в България.


Блог