Александрина Желязкова, участник в Сезон 7: 9Academy ме предизвика да съм по-смела в експериментирането с различни подходи в работата си и да не се отказвам пред предизвикателствата
Кандидатстване

Александрина Желязкова, участник в Сезон 7: 9Academy ме предизвика да съм по-смела в експериментирането с различни подходи в работата си и да не се отказвам пред предизвикателствата


9Academy Сезон 7 Александрина Желязкова участник алумни

Като част от поредицата ни „Алумни разказват за участието си в 9Academy„, този път ви срещаме с участниците от последния сезон на Академията. Te се превърнаха и в първите, които се впуснаха в нашето дигитално приключение с обновения дигитален формат на обучителната ни програма. За да разкаже за своето участие в Академията, днес ви представяме Александрина Желязкова.

Разкажи ни малко за себе си.

Страстен любител на пътуванията, музиката и бавните вечери с приятна компания. Човек, който смята, че работата (в моя случай, тя е в сферата на маркетинга) трябва да е удоволствие и да ни подтиква да се развиваме всеки ден.

Вижте повече: Сезон 7 на 9Academy: Онлайн приключение с щастлив край на живо

Къде по професионалния ти път те откриваме в момента и как гледаш на него след Академията?

С Академията се намерихме във възможно най-подходящия момент, когато имах нужда от храна за размисъл, която да ми помогне да дефинирам ясно посоката в моя професионален път. Работата ми като координатор на маркетинг проекти изисква задълбочени познания не само в сферата на маркетинга, но и за всяко едно звено в организацията.

Академията ми помогна да погледна на една организация от „птичи поглед“, да разсъждавам по-стратегически и да прилагам повече критично мислене при разрешаване на предизвикателства.

Какво те вдъхнови да се запишеш в сезон7 на 9Academy?

В ежедневието си човек често общува в хомогенна среда, с хора, които споделят до голяма степен неговите възгледи, често дори и етап на професионално и личностно развитие. Желанието ми да се срещна с хора извън моята „среда“ и да чуя гледни точки от професионалисти от цялата страна, с опит в най-разнообразни и интересни индустрии и със свежи идеи, ме вдъхнови да се запиша в 7-ми сезон на 9Academy.

Как те предизвика Академията?

Академията ме предизвика да съм по-смела в експериментирането с различни подходи в работата си, и да не се отказвам, когато срещна предизвикателства по пътя си, а да намирам начини да се справям с тях.

Кой беше най-впечатляващият от деветте модула и защо?

Всеки един модул дава ценно парче от цялостния пъзел, но ако трябва да определя модула, който за мен лично имаше най-голяма стойност, това е „Предприемачество“. В него получих информация от „кухнята“, до която не бих имала достъп при други обстоятелства. Чух истории за успешни бизнеси, тяхното развитие, предизвикателствата, пред които са се изправили техните екипи, както и добри практики за тяхното разрешаване. Това е безценно за всеки един професионалист, без значение дали развива собствен бизнес или е служител във вече изградена организация.

Вижте повече: 9Academy в подкрепа на твоите идеи и личностно развитие

Сезон 7 беше изцяло онлайн с обновена методология. Как се отрази това на ефективността на обучението ти?

Онлайн форматът на 9Academy ми даде гъвкавост, благодарение на която успях да се включа в максимално много от лекциите.

Успях да се фокусирам изцяло върху съдържанието на семинарите, без да губя концентрация, което е по-трудно изпълнимо при лекции на живо.

Какво ново откри за себе си в 9Academy?

Чрез споделянето с останалите участници в Академията, преоткрих своята страст към маркетинга и се убедих, че е необходимо да експериментирам по-смело, за да съм по-успешна в работата си.

Кой е най-ценният урок, който научи за себе си в Академията?

За да се развиваме, трябва постоянно да се срещаме с нови интересни, креативни и отдадени на работата си хора.

9Academy е платформа, която помогна на всеки от нас да осъществи именно това.

Какво ще посъветваш всеки, който иска да се впусне в приключението 9Academy?

Споделяйте знания с другите и гледайте на 9Academy като приятелска среда, в която можете да помогнете на друг участник, или пък вие самите да поискате обратна връзка и да получите идеи и подкрепа във всяко едно отношение.

Сезон 8 на 9Academy започва този април! Очаквай повече информация за най-цялостната програма за професионално и личностно развитие в България.


Блог