Сезон 5 на 9 Academy – отворен! - 9Academy
Кандидатстване

Сезон 5 на 9 Academy – отворен!


Кандидатствайте за петото ни юбилейното издание до 30 септември!

Кандидатствайте за юбилейното ни издание до 30 септември!

Много от вас започват да ни питат за старта на записванията, още докато тече текущия сезон. Вече можем да обявим, че кандидатстването за Сезон 5 на 9 Academy официално е отворено и ще можете да се включите в него до 30 септември.

И в този сезон на 9 Academy експерти и опитни специалисти от бизнес сектора ще споделят своите знания, умения и опит с 50 мотивирани и целеустремени участници чрез интерактивни методи на преподаване и преживявания, които остават за цял живот.
Всеки, преминал през програмата на 9 Academy, натрупва знания и придобива умения в 9 модула, а именно Предприемачество, Маркетинг, Продажби, Финанси и счетоводство, HR, Правни въпроси, НПО, Digital/ IT, PR. И в този сезон на Академията 9-те модула ще бъдат съпътствани от програмата за личностно развитие и допълнителни специални събития.

А какво е различното тази година?

1. Да, вече провеждаме 9 Academy за пета поредна година, така че този сезон е юбилеен за нас! Всички, които са имали допир с Академията, знаят, че програмата продължава 6 месеца и включва учене чрез преживяване, много нови контакти, за някои дори – важни промени. Но тук смятаме да оставим самите участници да споделят за своите месеци в 9 Academy. Очаквайте интервюта с тях скоро! От наша страна можем да кажем, че и в този сезон ще се постараем да добавим още повече стойност на всеки модул от програмата и на всяко съпътстващо специално събитие.

2. Втората и по-важна новост е, че тази година 10-ма от кандидатствалите за Сезон 5 ще имат възможност да получат стипендия в размер на 50% от таксата за участие. Така че не се колебайте да се включите!

Таксата за участие в Сезон 5 на 9 Аcademy, ако сте сред одобрените, е в размер на 360 лв. и може да бъде платена наведнъж или на 2 равни вноски. Тя покрива материали, част от таксите за локации, които ще ползваме, технически разходи и администрация и организация на специалните събития, които са също са част от програмата. 9 Academy продължава да се случва благодарение на доброволния труд на обучителите и на екипа и с помощта на партньорите.

Ако сте сред одобрените кандидати на база формуляр, ще бъдете поканени на среща с представители на екипа, който ще избере и 50-те нови участници.

Попълнете формуляра за участие тук: 9academy.com/registration/.

Сезон 5 на 9 Аcademy ще започне в началото на ноември 2017 и ще приключи в края на април 2018 г. Планирани са по 2 вечерни обучения на седмица, с начален час 19:00 ч. Участниците ще бъдат ангажирани и в 2 от съботите на всеки месец.

За повече информация следете уебсайта на Академията и профилите в социалните ни мрежи, където може да откриете интервюта с много от участниците от Сезон 1, 2 и 3 и 4, допълнителна информация за модулите и обучителите в тях, както и още новини за Сезон 5 и покани за наши публични събития през септември.

Успех на всички!


Новини