Сезон 3 на 9 Academy – СТАРТ на записванията! - 9Academy
Кандидатстване

Сезон 3 на 9 Academy – СТАРТ на записванията!


Сезон 3 на 9 Academy – СТАРТ на записванията! 1

След два успешни сезона 9 Academy продължава с третото си издание. Време е за нови знания, преживявания и приятелства! Очакват ни и си обещаваме новите 6 месеца на Академията да бъдат още по-вълнуващи, полезни и незабравими.

И в този сезон на 9 Academy експерти и опитни специалисти от бизнес сектора ще споделят своите знания, умения и опит с 50 мотивирани и целеустремени участници, чрез интерактивни методи на преподаване и преживявания, които остават за цял живот.

Уникалното в идеята на бизнес академията е, че в центъра на обучителния процес са участниците. Всички модули, обучения, обучители и допълнителни активности са съобразени с нуждите на групата, както и с това до колко релевантни са те спрямо обучителните цели, които всеки един от тях си е поставил.

Всеки, преминал през програмата на 9 Academy, натрупва знания и придобива умения в 9 модула, а именно Предприемачество, Маркетинг, Финанси и счетоводство, HR, Правни въпроси, НПО, PR, Digital/ IT, Продажби. И в този сезон на Академията ще бъде включена и програмата за личностно развитие, която беше изключително полезна и интересна за участниците в предишния сезон.

В Сезон 3 участниците ще имат шанс да се срещнат и с първия международен обучител в рамките на 9 Academy. Очакват се и срещи с още нови представители на бизнеса, както и възможности да получат индивидуално менторство за свои проекти.

Сезон 3 на 9 Аcademy ще започне в началото на ноември 2015 г. и ще приключи в края на април 2016. Планирани са по 2 вечерни обучения всяка седмица, с начален час 19:00 ч. Участниците ще бъдат ангажирани и в 2 от съботите на всеки месец.

За да кандидатстваш, е необходимо да попълниш формуляр (може да го видиш тук), който ще ни запознае с твоята личност, цели и умения.

Краен срок: 30 септември.

Одобрените на база формуляр кандидати ще бъдат поканени на среща с представители на екипа, който ще избере и 50-те нови участници.

Таксата за участие в 9 Аcademy, ако бъдеш одобрен, е в размер на 190 лв. и може да бъде платена наведнъж или на 2 равни вноски.

За повече информация следи уебсайта на Академията и профилите в социалните ни мрежи, където може да откриеш интервюта с много от участниците от Сезон 1 и 2, допълнителна информация за модулите и лекторите в тях, както и още много новини за Сезон 3 и покани за наши публични събития през септември.

Пожелаваме успех на всички кандидати!

9 Academy се организира от Фондация „ДЕВЕТ“, фондация, чиято основна цел е подпомагане на личностното и професионалното развитие на хората чрез практически знания, умения и опит, предоставени по интерактивен и достъпен начин.


Новини