За 9 Academy

9 Academy - деветте кръга на бизнес успеха

9 Academy - 9-те кръга на бизнес успеха

9 Academy среща младежи и бизнеса в 9 кръга на усъвършенстване. Академията се организира от Фондация „ДЕВЕТ“, фондация с основна цел подпомагане на личностното и професионалното развитие на хората чрез практически знания, умения и опит, предоставени по интерактивен и достъпен начин.

 

9 Academy е бизнес академия, в която експерти и опитни специалисти от бизнес сектора предават своите знания, умения и опит на 50 млади хора, чрез интерактивни методи на преподаване и преживявания, които остават за цял живот.

 

Целите на 9 Academy са:

– да представи и обясни как функционира една бизнес организация и каква е основната функция на всеки един отдел в нея;

– да даде базови знания и умения в области като маркетинг, финанси, счетоводство, HR, продажби, право, ПР, граждански сектор, дигитални технологии и предприемачество, които да спомогнат за успешна кариерна реализация и развитие;

– да даде знания и основни умения в различни бизнес направления как се стартира бизнес проект, как се развива и управлява.

 

Кандидатите за участие в Сезон 6 на 9 Academy трябва да попълнят формата за записване, която може да бъде намерена тук: 9academy.com/registration/

Записването за Сезон 6 на 9 Academy ще продължи до 10 октомври 2018 г. Одобрените за следващия етап ще получат обаждане по телефона и покана за среща.

Очаквания към участниците:

–   Мотивация и интерес към бизнеса;

–   Редовно посещаване и активно участие на организираните обучения;

–   Лоялност и коректност, спрямо останалите участници, лектори и екипа на Академията.

 

В академията се приемат 50 участници.

Таксата за участие в Сезон 6 на 9 Аcademy, ако сте сред одобрените, е в размер на 450 лв. и може да бъде платена наведнъж или на 2 равни вноски. Тя покрива материали, част от таксите за локации, които ще ползваме, технически разходи и администрация и организация на специалните събития, които са също са част от програмата. 9 Academy продължава да се случва благодарение на доброволния труд на обучителите и на екипа и с помощта на партньорите.

 

С радост ви съобщаваме, че ще продължим традицията и в Сезон 6 също ще има стипендии. Този път те ще бъдат 12 – 10 по 50% и 2 по 80% от таксата за участие.

Сезон 6 на 9 Academy ще започне в началото на ноември 2018 и ще приключи в края на април 2019 г. Планирани са по 2 вечерни обучения на седмица, с начален час 19:00 ч. Участниците ще бъдат ангажирани и в 2 от съботите на всеки месец.

 

Програмата на 9 Academy включва 9 модула –  9-те кръга на бизнес успеха:

1. Предприемачество

Първият модул ще положи основите на добрия бизнес модел и ще даде насоки как се развива устойчиво успешен бизнес.

2. Маркетинг

Вторият модул ще обърне внимание на изграждането на нов бранд, първите стъпки в рекламата и маркетирането на нов бранд, основните и  най-работещи канали за онлайн и дигитален маркетинг и ще вдъхнови за герила и вирусен ефект.

3. Продажби

Успешните продажби са ключов елемент на успешния бизнес. Обръщаме специално внимание на изграждането на доверие и продажбите с добавена стойност.

4. Финанси и счетоводство

Финансовите и счетоводните въпроси могат да провалят и най-добрата идея. В този модул участниците получават базови знания по финанси и счетоводство.

5. HR

Не по-малко важен от всеки друг аспект на бизнеса е привличането и задържането на добър екип. В този модул участниците ще имат възможността да се срещнат с едни от най-добрите HR специалисти в България.

6. НПО

Шестият модул ще обърне внимание на взаимовръзките и добрите партньорства между бизнеса и НПО сектора

7. Правни въпроси

Правните въпроси също са неизменна част от развитието на един бизнес. В модул „Правни въпроси“  частниците ще се запознаят с нормативната и законодателна база, уреждаща работата на една компания или НПО организация в България.

8. Digital/ IT

Времето, в което живеем и правим бизнес изисква да сме в крак с дигиталните технологии. В предпоследният модул, участниците ще се научат как да боравят по-успешно с възможностите, които им предоставя уеб пространството и защо дизайнът е толкова важен за успеха на бизнеса.

9. PR

Добрата репутация се гради от самото начало и е ключова за дългосрочния успех. В този модул участниците ще преминат през редица обучения как да изградят правилно и устойчиво добрият си имидж сред всички партньори.

Академията включва в програмата си обучения, базирани изцяло на интерактивни форми на преподаване и реални примери от практиката на обучителите.

 

9-те модула на 9 Academy са от полза не само за кариерното развитие, но и за личностното израстване на участниците.

Партньори

  • 280 Interactive
  • SOHO
  • ICN.Bg
  • DEVIN
  • YOU & METRO
  • The Business Institute
  • The Duke of Edinburgh's International Award - Bulgaria
  • pCloud
  • ABLE - We Build Leaders