Семинарът “Social Media Insights” ни среща с инфлуенсъра Дан Кноултън на 22 февруари - 9Academy
Кандидатстване

Семинарът “Social Media Insights” ни среща с инфлуенсъра Дан Кноултън на 22 февруари


еминар "Social Media Insights" на 22 февруари с експертът Дан Кноултън

Дан Кноултън идва в София, за да проведе обучение за ефективна и успешна реклама в социалните медии.

Семинарът с участието на Дан Кноултън – “Social Media Insights”, ще се проведе на 22 Февруари в София. Експертът от кралството идва за втори път в България, благодарение на интереса и успешното първо събитие, което се проведе в края на месец октомври 2017 г. Инициативата и организацията на събитието отново е от страна на “Master Events”.

Дан Кноултън е един от водещите британски инфлуенсъри в социалните мрежи. Той е един от създателите на KPS Digital Marketing – рекламна агенция, спечелила много награди за кампании в областта на дигиталния маркетинг. Дан пише и публикува полезни маркетинг публикации в ключови сайтове като Social Media Examiner, Content Marketing Institute и Jeff Bullas Blog.

Дан е бил лектор на редица конференции по дигитален маркетинг и е сред предпочитаните експерти за вътрешнофирмени обучения на фирми в UK.

Всеки участник в семинара ще получи ценни съвети и доказано работещи методи за успешна реклама в социалните мрежи. Посетилите събитието ще научат как да популяризират бизнеса си с помощта на интерактивни видеа и реклами, ще разберат как да създадат и ангажират аудитории в Instagram, Snapchat и Facebook!

Повече информация за предстоящия семинар „Social Media Insights” ( 22 Февруари 2018 г., София, Интер Експо Център), можете да намерите в уеб сайта на събитието, на адрес: http://masterevents.bg/social-media-seminar/


Новини