Първо практическо обучение за успешно участие на туристически изложения - 9Academy
Кандидатстване

Първо практическо обучение за успешно участие на туристически изложения


„Как да се възползваме максимално от туристическите изложения“ е обучение, което се организира за първи път от иновативната B2B компания Travel Mind.

„Как да се възползваме максимално от туристическите изложения“ е обучение, което се организира за първи път от иновативната B2B компания Travel Mind.

То ще се състои на 30 януари (петък) от 09:30 ч. до 17:30 ч. в хотел „Легенди“. Обучението е ориентирано към тънкостите при участие (като изложител или посетител) на изложения и е съобразено с нуждите и целите в работещите в сферата на туризма. Подходящо е за представители на хотели, туристически агенции, туристически информационни центрове, общини, както и за представители на други отрасли, които са свързани с туризма.

Ще научите детайли, свързани с дейностите преди, по време и след участие в изложение. Освен това ще бъдат засегнати и уменията за директни продажби, воденето на преговори и иновативните идеи за разработка на рекламни материали.

 

Участието в изложения трябва да е запомнящо се, ето защо ценен аспект от обучението са двете гледни точки – на изложителя и на посетителя. И тъй като и двете страни имат своите специфики, ще се научите как да се съобразявате с тях и да сте макслимално ефективни.

Основни теми в обучението „Как да се възползваме максимално от туристическите изложения“ са:

– „Принципът на 5-те „П“-та при участие в изложение“ – „Предварителната подготовка предотвратява посредственото представяне“;

– „Никога нямате втори шанс да направите първо впечатление!“;

„Тънкостите зад успешните директни продажби“ ;

– „Преговорите – умение за милиони“;

– „Тайните на запомнящото се представяне, водещо до незабравими резултати“;

– „Краят на изложението – началото на Вашата същинска работа“;

– „В живота успяват не просто „добрите“, а „най-добрите“;

„Вдъхновение вместо заключение“.

 

Сред лекторите са Радослав Благоев (топ обучител в сферата на продажбите), Мартин Каменов (управител на рекламна агенция с над 20 години опит) и Константин Занков (консултант и обучител с над 10 години опит в сферата на туризма).

 

За повече информация: http://tourismevents.net/obuchenie_podgotovka_za_izlojenie/

За регистрация: http://tourismevents.net/standart_registration/

 


Новини