Първият вестник за образование и личностно развитие в България излезе на 21 октомври - 9Academy
Кандидатстване

Първият вестник за образование и личностно развитие в България излезе на 21 октомври


Първият вестник за образование и личностно развитие в България

Вече може да бъде прочетен първият брой на вестника за образование, познание и личностно развитие Uchi.bg.

Изданието е посветено на темите за промените в образованието, самоусъвършенстването, информационните технологии, науката и бъдещето. Вестникът ще се разпространява напълно безплатно в pdf формат, като може да се открие на страницата www.uchi.bg.

Идеята за него идва от факта, че в България вестниците не обръщат внимание на образованието и науката. Този вестник иска да промени тази тенденция и да покаже, че образованието и постиженията в науката могат да спомогнат в развитието на икономиката на страната.

 

Първият брой съдържа статии и материали, представящи новаторски педагогически методи и похвати, нови възможности за финансиране на научни и предприемачески проекти, както и практически съвети за създаване на WordPress уеб сайт. Читателите ще научат как чудото Jump Math превръща математиката в любим предмет за децата, а български ученици се обучават за астронавти в лагер на НАСА в Измир. Как българското образование постепенно започва да се настройва към изискванията на бизнеса, а Google и Facebook ще създадат небесната инфосфера на нашата планетата и още други любопитни и интересни теми.

 

Изданието може да намерите на адрес: http://uchi.bg/wp-content/uploads/2014/10/Vestnik_Uchi_BG.pdf.

 

 


Новини