Публична лекция на тема “Ethical Entrepreneurship“ с гост лектор Любомир Леков - 9Academy
Кандидатстване

Публична лекция на тема “Ethical Entrepreneurship“ с гост лектор Любомир Леков


Публична лекция на тема “Ethical Entrepreneurship“ с гост лектор Любомир Леков 1

На 05.02.2014 г. (сряда) от 16 ч. в зала “Голяма конферентна” на Университет за национално и световно стопанство (УНСС), ще се състои публична лекция на тема “Ethical Entrepreneurship с гост лектор Любомир Леков.

Лекцията е чудесно допълнение към скоро приключилия първи модул – Предприемачество на бизнес академия 9 Academy.

Любомир Леков е съосновател и член на УС на Фондация „Лекови“. Основател и председател на Съвета на директорите на интернет медийната компания Инвестор.БГ АД до продажбата ѝ през 2013 г., като в момента е съсобственик на компанията.

Преди това Леков е бил началник отдел “Капиталови пазари” в ТБ “Юнионбанк” АД (1997-2001), а в Българска Инвестиционна Компания (поделение на международната инвестиционна компания Interpharos, Luxembourg) е изпълнявал длъжностите Портфолио Мениджър (1994-1996) и Изпълнителен директор (1996-1997). Има магистърска степен по Компютърни технологии от Технически университет – гр. София.

Той споделя: „Липсата на арогантност е много силен стимул и основен фактор във всичко, с което съм се занимавал в последните 20 години. Точно липсата на арогантност ми помогна много, когато започвах кариерата си и по-късно при старта на собствения ми бизнес.”

Събитието се организира съвместно от Бизнес клуб УНСС, 9 Academy и Фондация “Лекови”.


Новини