Проектът „Корпоративен университет” на Карол с номинация в категорията „Старт в кариерата“ в конкурса „Мистър и Мисис Икономика“ - 9Academy
Кандидатстване

Проектът „Корпоративен университет” на Карол с номинация в категорията „Старт в кариерата“ в конкурса „Мистър и Мисис Икономика“


Конкурсът „Мистър и Мисис Икономика” номинира финансовата група Карол в категорията „Старт в кариерата” с проекта „Корпоративен университет”.

Конкурсът „Мистър и Мисис Икономика” номинира финансовата група Карол в категорията „Старт в кариерата” с проекта „Корпоративен университет”. Организатори на конкурса са списание „Икономика” и Economic.bg.

Конкурсът „Мистър и Мисис Икономика“ е сред най-значимите икономически събития в България. Той е с над 20-годишна история. За този период призът е бил връчван на мениджъри, предприемачи, икономисти и финансисти, допринесли в най-голяма степен за развитието на българската икономика.

Проектът „Корпоративен университет” е създаден през 2013 година, като за по-малко от година той беше оценен като един от топ десетте в Leadership Excellence 500 Awards. Отличието е присъдено, заради усилията, които Карол е положила за изграждането на модерна финансова култура в България.

Към проекта „Корпоративен университет” се причислява и една от основните програми на Карол, а именно „Карол семестър”. Това е едномесечна програма, която обикновено се провежда всяка година през месец юли. В него се приемат студенти от икономически специалности, които в рамките на месец присъстват на лекции от водещи мениджъри на компанията, имат възможността да участват в уъркшопи и да разработват индивидуални проекти по актуални теми от финансовите пазари. Някои от участниците вече са част от екипа на Карол, като един от тях е в основата на развитието на проекта Investment Banking Club.

Най-новото от Карол е така наречения „Арт семестър”, който предоставя финансово обучение за хората на изкуството.

До 24 ноември може да подкрепите Карол като гласувате за тях на адрес:  mister.economic.bg/vote/81


Новини