Презареждане 2022: Изградете вътрешна устойчивост и полезни навици
Кандидатстване

Презареждане 2022: Изградете вътрешна устойчивост и полезни навици


полезни навици

От Тиха стая предлагат нова възможност да надградим себе си

Живеем в свят, по-динамичен отвсякога. Промените в личната ни вселена се случват всеки ден и често е трудно да се справим с тяхното идване. Вътрешната устойчивост и полезните навици са все по-трудни за развиване, защото ежедневно ни се налага да взимаме десетки решения и да сменяме рязко посоката заради непредвидени ситуации. Тези фактори карат всички нас да осъзнаем едно – време е за презареждане. 

Презареждане 2022 е 13 седмична онлайн програма за развитие на вътрешната ни устойчивост.

По време на нея всеки участник работи в посока усъвършенстването и осъзнаването на 4-те аспекта – Тяло, Емоции, Ум и Дух. Грижата за себе си една от основните теми в Презареждане 2022, а опознаването на вътрешния свят е от целите, които програмата поставя на дневен ред. 

В курса ще получите: 

  • Работещи стратегии за личностно развитие и укрепване на вътрешната устойчивост; 
  • Упражнения, които лесно могат да се вмъкнат в ежедневието;
  • Структурирана програма с ясни цели и постижими резултати; 
  • Индивидуална и групова подкрепа; 
  • Изпитани инструменти и изградена методология;
  • Възможност за включване в програмата, където и да сте;
  • Достъп до обучителните материали по всяко време; 
  • Програма, позволяващата гъвкавост с работните ангажименти и ежедневието;

Презареждане 2022 е програма, подходяща за всички, търсещи лично усъвършенстване и пътя към израстването и по-добрата версия на себе си. Водещите на курса са Мануела Станукова, експерт в сферата на личностното развитие с дългогодишен опит, и Христина Митовска – обучител в модул “Личностно развитие” в 9Academy и един от водещите йога инструктори у нас. водещ йога инструктор и обучител в модул “Личностно развитие” в 9Academy. 

Програмата ще започне през февруари и ще продължи до май 2022 г. Крайният срок за записване е 21 януари 2022 г. Само 50 участници ще имат възможност да се включат в това издание, а таксата е 300 лв. Програмата ще продължи 13 седмици и ще се провежда изцяло онлайн, като комбинира както записани видео лекции, така и онлайн срещи в реално време. 

Тук ще откриете повече подробности за съдържанието на програмата и как да се запишете за нея.

Разгърнете пълния си потенциал заедно с Презареждане 2022 и изградете вътрешната си устойчивост за един по-хармоничен живот.

Повече за програмите на Тиха Стая ще откриете, като последвате линка.

За повече информация и още новости – следете ни във Facebook страницата ни, Instagram и LinkedIn. Абонирайте се за YouTube канала ни, за да не изпуснете нито един епизод по пътя към професионалното израстване!


Новини