1 презентация те дели от успеха, или как да презентираш съвършено?
Кандидатстване

1 презентация те дели от успеха, или как да презентираш съвършено?


Present to Succeed - умението да правим презентация и да презентираме

Всяка идея може да промени света. Независимо дали става дума за бизнес план, възглед по определен казус, или желание за действие в близкото бъдеще. Идеите са искрата в нашия живот, движещата сила на съществуването ни. За да се случат обаче, трябва да накараме някого да ни повярва. И тук се намесва ключовото умение да можем… да презентираме и да направим съвършената презентация. 

Present to Succeed е онлайн събитието, което ще ни срещне с целия know-how по темата на най-големите световни специалисти както в създаването на презентации, така и в представянето им пред публика.

В рамките на три дни тази година имаме възможността не просто да разберем триковете на най-добрите в бранша, но и да получим отговори на въпросите си в отделни работни сесии. А един от най-вълнуващите моменти е, че организатори на събитието са екипа зад 356labs – българска бутикова агенция за създаване на ефектни, но и ефективни презентации за клиенти от бизнеса. Нещо повече – те са единствената агенция, поканена да изнесе презентация на Microsoft Ignite – най-голямото годишно събитие на Microsoft, в което участват десетки хиляди души от цял свят.

1 презентация те дели от успеха, или как да презентираш съвършено? 1
Модератори на събитието и негови организатори – Борис Христов и Ива Начкова от 356 labs

Събитието е подходящо, както за подобряването на презентационните умения на професионалистите по света и у нас, така и за всеки един в света на бизнеса, маркетинга и човешките ресурси.

То ще бъде изцяло онлайн и по този начин за първи път всеки един човек ще има възможност да се докосне до света на иначе не толкова познатия досега свят на изкуството да презентираш и да създаваш най-добрата презентация. 

От мастърклас обучения от специалисти като Кендал Хевън, Нолан Хаймс и др., до виртуални срещи със светила по темата в лицето на Марк Боудън и Чейс Хюс – Present to Succeed дава възможност на всеки един от нас да вземе максимума за представянето на своя следващ грандиозен успех пред правилните хора и то по най-добрия начин. Събитието ще се проведе от 15 до 17 април, 2021г., а освен закупуване на билет, регистрация и интернет не е нужно нищо друго за участие.

Благодарение на нашите приятели и партньори от Present to Succeed и 356labs сега всеки един колега, приятел, партньор и участник в 9Academy има възможност да закупи билет за събитието с 20% отстъпка с промокод 9A%20.

Най-хубавото е, че до края на февруари може да се възползвате от early bird цените на билетите за участието. Повече информация за всеки един от тях, както и за цените им ще видите тук.

Ние от 9Academy вярваме в смисъла на инициативи като тази, които ни помагат да достигнем най-добрата версия на себе си. Затова сме повече от щастливи, че се случват събития като Present to Succeed. Още повече, когато са организирани от българи, както е в случая с презентационната агенция 356labs. А ние ви напомняме, че няма по-добър момент да вземете идеята си в ръце и да я превърнете във феноменална презентация, след наученото на Present to Succeed. Early bird билетите Ви очакват.

Повече информация за цялото събитие ще откриете тук.

Автор: Кристина Димова


Новини